Volg nu de NVVB-modules van het nieuwe Diplomastelsel Burgerzaken bij Bestuursacademie Nederland!

Thema's

Thema's

Volg nu de NVVB-modules van het nieuwe Diplomastelsel Burgerzaken bij Bestuursacademie Nederland!

Wil jij je verder professionaliseren binnen het vakgebied burgerzaken én je goed voorbereiden op de nieuwe examens van het Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie? Wij bieden nu het eerste deel van de NVVB-modules aan!
 

Wat wijzigt er in het Diplomastelsel Burgerzaken?

Binnen het nieuwe Diplomastelsel Burgerzaken kun je acht diploma’s behalen. Vier basisdiploma’s op NLQF-niveau 4 (vergelijkbaar met MBO-niveau 4) en vier specialistische diploma’s op NLQF-niveau 6 (vergelijkbaar met HBO-niveau). Dit NL Qualification Framework is gebaseerd op Europese regels en geeft meer duidelijkheid over het niveau van de kwalificaties die je als deelnemer hebt opgedaan.
 
Om een diploma te behalen, zul je vastgestelde modules moeten afronden. Voor elke module die je afrondt, ontvang je een certificaat waarmee je aantoont dat je over actuele kennis en kunde beschikt. Elke drie jaar doe je opnieuw examen om dit certificaat te verlengen.
 
Bekijk voor uitgebreide informatie over de wijzigingen deze pagina: NVVB-modules nieuwe Diplomastelsel Burgerzaken
 

Wat kun je verwachten van de NVVB-modules bij Bestuursacademie Nederland?

De praktijk staat bij ons altijd centraal. Al onze docenten zijn actief binnen het vakgebied burgerzaken en weten dus precies wat jij nodig hebt. Zij zorgen er niet alleen voor dat de inhoud van de lessen optimaal is afgestemd op de examens van de NVVB, maar ook dat jij direct met het geleerde aan de slag kunt in je dagelijkse werk. Daarnaast ervaar je bij ons de volgende voordelen:

  • Flexibele startmomenten
  • Opleidingslocaties in heel Nederland
  • Mogelijkheid om de modules incompany te organiseren
 

Bekijk het opleidingsaanbod met NVVB-modules Burgerzaken

De modules op NLQF-niveau 4 staan online. Je vindt ze hier. De modules op NLQF-niveau 6 volgen in 2022. Heb je nog vragen over een module of diplomalijn? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag via 035 – 7 604 850 of info@bestuursacademie.nl.

Thema's

Thema's