De Kennisscan Awb

Thema's

Thema's

De Kennisscan Awb

De Algemene wet bestuursrecht (Awb) werkt door in elke functie binnen de overheid. Daarom moet iedere overheidsprofessional weten wat deze wet inhoudt. Hebben jij en je collega’s voldoende kennis van de Awb? Test het met de kennisscan!
 

Test je kennis van de Awb 

Met onze Kennisscan Awb ontdekken jij en je collega’s hoeveel kennis jullie van de Awb bezitten en op welke punten het beter kan. Met multiplechoicevragen testen we online jullie algemene basiskennis van de wet, maar ontdek je ook hoe het zit met diepere, specifieke kennis. De scan is hierdoor geschikt voor zowel startende als ervaren medewerkers. 

De kennisscan is ontwikkeld door onze docenten, die zelf werken bij een gemeente of provincie. Hierdoor sluit de scan volledig aan op jouw praktijk. Hij geeft een goed beeld van de mate waarin jij en je team de kennis bezitten die echt nodig is om je werk binnen de overheid succesvol uit te voeren. 
 

Aanmelden voor de gratis Kennisscan Awb

Je kunt jouw team aanmelden voor de Kennisscan Awb door een mail te sturen naar incompany@bestuursacademie.nl. Wij nemen dan contact met je op om het opstarten van de scan te regelen. Je kunt kosteloos deelnemen aan de kennisscan.
 

Samen jullie kennis van de Awb verder ontwikkelen? 

Komen er een aantal ontwikkelpunten naar voren uit de scan waar jullie als team graag aan willen werken? Dan kunnen wij eventueel helpen met een trainingsprogramma op maat, dat volledig aansluit op jullie wensen en leerbehoeften. Wil je meer weten over de mogelijkheden hiervan? Of heb je nog vragen over de Kennisscan Awb? We helpen je graag via telefoonnummer 035 – 7 604 860 of e-mailadres incompany@bestuursacademie.nl.

Thema's

Thema's