Voordelen van e-learning: klaar voor het nieuwe opleidingsseizoen!

Thema's

Thema's

Voordelen van e-learning: klaar voor het nieuwe opleidingsseizoen!

De zomer staat voor de deur! De vakantieperiode biedt een mooie gelegenheid om terug te blikken op wat je hebt bereikt en nieuwe plannen te maken. Welke doelen heb je voor de nabije toekomst? Ben je van plan om nieuwe vaardigheden aan te leren of je kennis over bepaalde onderwerpen uit te breiden? Wij staan graag voor je klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van je doelen en je voor te bereiden op een succesvolle toekomst. 

Bij de Bestuursacademie kun je zelf bepalen waar en hoe je een opleiding volgt. Het merendeel van onze opleidingen wordt klassikaal aangeboden op verschillende locaties in Nederland. Liever vanuit huis studeren? Kies dan voor een opleiding via onze virtual classroom of e-learning. 
 

Flexibel studeren waar en wanneer je wilt 

Een van de grootste voordelen van e-learning is de flexibiliteit. Met e-learning kun je studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu een drukke baan hebt, een druk gezinsleven of lange afstanden moet reizen, e-learning biedt de vrijheid om je studie aan te passen aan jouw schema. Of je nu in de trein zit, op de bank thuis ontspant of je dag graag vroeg begint, e-learning maakt het allemaal mogelijk. 
 

Studeren in je eigen tempo 

E-learning biedt ook de mogelijkheid om in je eigen tempo te studeren. In traditionele klassikale lessen kan het tempo soms te hoog of te laag zijn voor bepaalde studenten. Met e-learning bepaal je zelf hoe snel je door de lesstof gaat. Moeilijke onderwerpen kun je de tijd geven die ze nodig hebben, terwijl je sneller door onderwerpen kunt gaan die je goed begrijpt. Dit maakt het leren efficiënter en afgestemd op jouw persoonlijke leerbehoeften. 
 

Kostenbesparing 

E-learning kan daarnaast aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Zo bespaar je op kosten voor de locatie, de tijd van de docent en andere voorzieningen zoals lunches! 

Dankzij ons brede netwerk weten we precies wat er binnen de overheid speelt en wat jij als overheidsprofessional nodig hebt. Voor het studiejaar 2024-2025 dat in september van start gaat, hebben we een compleet opleidingsaanbod samengesteld dat aansluit op de laatste ontwikkelingen. Onze opleidingen en trainingen zijn praktijkgericht en worden gegeven door docenten die zelf in het vakgebied werken. Hierdoor wordt de lesstof aangevuld met herkenbare praktijkvoorbeelden. 

Zeker zijn van een plek? Boek nu nog voor de zomer! Maak gebruik van de voordelen van e-learning en bereid je voor op een nieuw opleidingsseizoen vol kansen en mogelijkheden! Bekijk ons volledige opleidingsaanbod voor het studiejaar 2024-2025 en kies in de filter voor e-learning. Heb je vragen over een opleiding of training? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via info@bestuursacademie.nl of telefonisch via 035 – 7 604 850.  

Thema's

Thema's