Bestuursacademie Nederland

Bestuursacademie Nederland

Over ons

Over Bestuursacademie Nederland

Samen met klanten en partners bouwt de Bestuursacademie Nederland mee aan de professionalisering van overheidsorganisaties. We richten ons zowel op de ontwikkeling van mensen als organisaties binnen het openbaar bestuur. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind. En overheidsorganisaties krijgen advies op het gebied van Human Resources, organisatie- en teamontwikkeling, leiderschap en cultuurverandering.

We kunnen bogen op een jarenlange ervaring binnen het openbaar bestuur. Als geen ander hebben we kennis van het werkveld en de politieke context. Onze opleidingsprogramma’s zijn dan ook optimaal afgestemd op de praktijk. We verzorgen onze opleidingen en trainingen op locaties verspreid door heel Nederland, maar ook – als jij dat wenst – binnen je eigen werkomgeving. Onze incompany-trajecten ontwikkelen we volledig op maat, met jouw praktijk als begin- en eindpunt. Specifieke persoonlijke ambities helpen we waar te maken via effectieve coachingstrajecten. Om overheidsorganisaties strategisch te ontwikkelen helpen we bij visie- en strategieontwikkeling. We ondersteunen bij kwaliteitstrajecten. Bijvoorbeeld met gebruik van het door ons ontwikkelde Overheidsontwikkelmodel. We dragen bij aan teamontwikkeling. Daarbij hebben we specifieke aandacht voor drijfveren van mensen. Om cultuurverandering te bewerkstellingen maken we abstracte kernwaarden en beleidsvoornemens concreet en bedenken we inventieve methoden en creatieve interventies die helpen gedragspatronen te veranderen. Ons dienstenpakket is dus bijzonder compleet. We kiezen bewust voor een integrale aanpak, omdat vraagstukken van de overheid vaak te complex zijn om los van elkaar te beschouwen. En ook niet onbelangrijk: zo maken we het jou gemakkelijk. Jij houdt immers alle advies in één hand en bent in gesprek met één partner die jouw omgeving kent en begrijpt. Wil je meer informatie? Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 035 - 7 604 850 of info@bestuursacademie.nl.

 

Persoonlijk studieadvies

Wil je weten welke opleiding of training het best bij je past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. >vraag een persoonlijk studieadvies aan

 

Incompany

Al onze opleidingen en trainingen kun je ook als incompany in jouw eigen organisatie uitvoeren. Wil je in jouw organisatie een incompany organiseren?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 035 - 7 604 860.