Specialisatie WOZ Taxateur Woningen

Volledig programma voor de specialisatie WOZ Taxateur Woningen

1e startmoment

16-02-2022

Niveau

HBO niveau

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je vakbekwaamheid als taxateur woningen aantonen? En een transparant taxatieproces kunnen uitvoeren? Dan biedt deze specialisatie uitkomst. In deze training verdiep je je in het taxeren van woningen. Daarmee bereid je je optimaal voor op het examen van het kwalificatiedossier Taxateur woningen van de Waarderingskamer. Deze praktijkgerichte specialisatie is erop gericht dat je het vak van taxateur woningen daadwerkelijk beheerst. Zo kun je het geleerde meteen in je dagelijks werk toepassen.

Jouw resultaat

Na het volgen van deze specialisatie ben je in staat de kwaliteit van een WOZ-taxatie te waarborgen. Je hebt onder andere meer inzicht in het proces en de uitvoering van taxaties en in de verzameling, analyse en registratie van waardegegevens. Ook kun je een taxatieverslag maken en taxaties verrichten.

Doelgroep

Je wilt je vakbekwaamheid als WOZ taxateur woningen aantonen en vergroten.

Aanpak

Tijdens de training werken we veel met cases en praktijkopdrachten. Er wordt zowel klassikaal als in groepen gewerkt. Je leert dus mét en ván medestudenten.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Specialisatie WOZ Taxateur Woningen

Volledig programma voor de specialisatie WOZ Taxateur Woningen

1e startmoment

16-02-2022

Niveau

HBO niveau

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.