Bestuur

Bestuur

Het bestuur van een overheidsinstantie zoekt steeds meer de samenwerking met de maatschappij. Ideeën en initiatieven van inwoners zijn zeer welkom. Daarnaast is er meer aandacht voor het...

Lees meer

Het bestuur van een overheidsinstantie zoekt steeds meer de samenwerking met de maatschappij. Ideeën en initiatieven van inwoners zijn zeer welkom. Daarnaast is er meer aandacht voor het...

Lees meer

Het bestuur van een overheidsinstantie zoekt steeds meer de samenwerking met de maatschappij. Ideeën en initiatieven van inwoners zijn zeer welkom. Daarnaast is er meer aandacht voor het...

Lees meer

Meest bekeken Bestuur

Master Bestuurskunde
24 maanden Masteropleiding
HBO Bachelor Bestuurskunde
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding

Bestuur: 23 opleidingen

Filters

Filter

Masteropleiding (1) In een Masteropleiding kunt u de kennis die u in een Bachelor hebt opgedaan verder verdiepen of juist verbreden. Wanneer u een Masteropleiding hebt afgerond, ontvangt u een Mastergraad. Onze opleidingen voldoen aan alle kwaliteitseisen en worden internationaal erkend op de arbeidsmarkt.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt u de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op Masterniveau.

Masterclass (1) In een Masterclass kunt u zich in korte tijd specialiseren op hoog niveau. Bij een succesvolle afronding van een Masterclass komt u mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen binnen een aantal erkende Masteropleidingen.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Al onze HBO Bachelors zijn erkend door NVAO.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO niveau (5) Onze HBO-programma’s bieden u complete programma’s met alles wat u nu nodig heeft. Snel en direct toepasbaar in uw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een goede start als u de ambitie heeft om verder te studeren en zelfs een erkende HBO Bacheloropleiding te volgen.

MBO niveau (1) Opleidingen op MBO-niveau zijn praktijkgericht. Bestuursacademie Nederland biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Training (13) In onze trainingen werkt u in korte tijd aan de ontwikkeling van uw vakkennis en/of uw persoonlijke vaardigheden. U kunt dit daarna direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Het bestuur van een overheidsinstantie zoekt steeds meer de samenwerking met de maatschappij. Ideeën en initiatieven van inwoners zijn zeer welkom. Daarnaast is er meer aandacht voor het democratisch gehalte van besturen. Door de vele samenwerkingsvormen rijst steeds vaker de vraag of er op de betrokken organisaties nog wel democratische sturing mogelijk is. Van de ondersteunende staf wordt nu vooral verwacht dat deze proactief meedenkt met de bestuurder en met goede adviezen komt.
 
Voor u, als (toekomstig) bestuurder binnen het openbaar bestuur, is het van belang om uw kennis en vaardigheden (verder) te ontwikkelen. Dat kunt u doen door een praktijkgerichte training of opleiding van Bestuursacademie Nederland te volgen. Wij bieden een breed aanbod en diverse locaties in heel Nederland.

Uw praktijk centraal

Uw praktijk staat centraal in alle opleidingen Bestuur van Bestuursacademie Nederland. U krijgt daarom uitsluitend les van docenten die zelf in uw werkveld actief zijn. Zij voelen haarfijn aan waar u in uw functie tegenaan loopt. Hierdoor kunt u tijdens de bijeenkomsten meteen tot de kern komen. Dat levert u een optimaal resultaat op.

Ook maatwerk mogelijk

De specifieke leerbehoeften van onze cursisten krijgen alle aandacht tijdens de lessen. Wilt u een aantal medewerkers dezelfde training of opleiding op een van onze locaties laten volgen? Dat kan. Of we maken voor u een maatwerkvariant op basis van een van onze open trainingen en opleidingen. Of we kunnen u van dienst zijn met een programma dat helemaal op uw organisatie is afgestemd. Geïnteresseerd? Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.
 


       

Levenlanglerenkrediet (LLLK) – studiefinanciering voor volwassenen

Bij deze erkende opleiding is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen bij de overheid om de studiekosten te financieren.