Maak kennis met docente Ellen ter Horst

Thema's

Thema's

Maak kennis met docente Ellen ter Horst

Ben je op zoek naar de juiste aanpak voor ondermijnende criminaliteit in jouw gemeente? Docente Ellen kan er alles over vertellen! Bijvoorbeeld in onze training Ondermijning en Milieucriminaliteit. Hieronder stelt Ellen zichzelf voor.
 

Ik daag je uit om door de bril van ondermijning naar je werk- of woonomgeving te kijken

‘‘In alle jaren dat ik werkzaam ben in verschillende bedrijven en organisaties (profit en non-profit) heb ik ervaren dat alle mensen zich graag ontwikkelen, als ik ze maar weet te prikkelen. Met mijn programma’s, trainingen en lessen daag ik je uit jezelf professioneel én persoonlijk te ‘spiegelen’. Binnen een sfeer van optimisme, vertrouwen en plezier. 
 

Samen sterk tegen ondermijning en milieucriminaliteit

In Nederland ondervindt het overgrote deel van de gemeenten schade van georganiseerde criminaliteit. Denk hierbij aan drugshandel, milieucriminaliteit, witwassen, mensenhandel en illegale prostitutie. De training Ondermijning en Milieucriminaliteit geeft je handvatten voor de bestuurlijke aanpak van ondermijning in jouw gemeente. Op welke manier kun je barrières opwerpen tegen criminele activiteiten? Hoe voorkom je dat criminele organisaties onbedoeld door de overheid worden gefaciliteerd? En wat zijn belangrijke randvoorwaarden voor een succesvolle bestuurlijke aanpak van ondermijning? Op dit en meer krijg je antwoord in deze training. 

De diverse trainingen over ondermijning, die ik met en voor professionals uitvoer, kenmerken zich door reflectie, realisme, optimisme, nieuwsgierigheid en enthousiasme. We bundelen onze krachten om samen sterk te zijn tegen de georganiseerde criminaliteit!’’ 
 

Interesse in een opleiding of training over ondermijning? 

Wil je meer weten over de training Ondermijning en Milieucriminaliteit? Je kunt met al je vragen terecht bij onze opleidingsadviseurs via info@bestuursacademie.nl of 035 − 7 604 850. Andere opleidingen en trainingen over ondermijning vind je hier.

Thema's

Thema's