Word freelancer bij Bestuursacademie Nederland!

Word freelancer bij Bestuursacademie Nederland!

Ben je een expert in jouw vakgebied en lijkt het je leuk om jouw kennis over te brengen op anderen? Bijvoorbeeld door les te geven aan vakgenoten of door het ontwikkelen van lesmateriaal? Word freelancer bij Bestuursacademie Nederland!

 

Freelance docent of trainer

Ben je enthousiast, doortastend en kun je je als een prettige gesprekspartner opstellen? Ben je op de hoogte van actuele ontwikkelingen in jouw vak en houd je jouw kennis continu bij? Wij zijn altijd op zoek naar freelance trainers en docenten die deze kennis willen delen met vakgenoten. Als docent of trainer bij Bestuursacademie Nederland geef je structuur en leiding aan de geplande bijeenkomsten. Je begeleidt de studenten op basis van de leerdoelen en weet hen te motiveren tot een actieve deelname aan de lessen. 

 

Uitgelichte vacatures voor docenten en trainers

 • Freelance Docent Milieukunde

  Wat gebeurt er als milieuvoorschriften niet worden nageleefd? Welke stoffen zijn risicovol? Hoe voer je (chemische) berekeningen uit en hoe zit het met het verontreinigen van de compartimenten? Als jij een antwoord hebt op al deze vragen, dan is een functie als freelance docent Milieukunde iets voor jou!


 • Freelance Docent Burger- of Publiekszaken

  Weet jij alles van de wet- en regelgeving rondom de burgerlijke stand, het verstrekken van informatie en het verwerken van wijzigingen in de Basisregistratie Personen (BRP)? Maar ook over het opmaken van akten en latere vermeldingen? Draag je kennis over als freelance docent Burger- of Publiekszaken.
   

Freelance ontwikkelaar lesmateriaal

Vind je het niets om voor de klas te staan, maar wil je toch graag jouw vakkundige kennis delen? Dan is het ontwikkelen van lesmateriaal misschien iets voor jou. In deze functie ga je aan de slag met het schrijven van heldere en instructieve teksten, die aansluiten op de doelgroep en het niveau van de opleiding. Door de juiste opdrachten in het materiaal op te nemen, zorg je dat er een koppeling is tussen theorie en praktijk. Ook ontwikkel je per les een aantal leerdoelen die aansluiten op de algemene leerdoelen van de opleiding of training.
 

Uitgelichte vacatures voor ontwikkelaars van lesmateriaal

 • Freelance Ontwikkelaar Post HBO Leerplichtambtenaar

  Bezit jij de kennis die een leerplichtambtenaar nodig heeft over het onderwijsveld, leerlingenzorg en jeugd, relevante wet- en regelgeving en over het begeleiden van (kwetsbare) jongeren? Start dan als ontwikkelaar van lesmateriaal voor de Post HBO Leerplichtambtenaar.

 • Freelance Ontwikkelaar WOZ

  Houd jij je binnen jouw organisatie bezig met de processen rondom de WOZ? Of je nu gegevensbeheerder, juridisch specialist, taxateur of coördinator bent, wij kunnen jouw kennis en hulp goed gebruiken als ontwikkelaar van lesmateriaal over de WOZ.

 

Bekijk al onze vacatures 

Ben je benieuwd welke vacatures er nog meer openstaan? Je vindt ze hier. Staat er voor jou geen geschikte vacature tussen, maar lijkt het je wel heel leuk om les te geven aan jouw vakgenoten of om lesmateriaal te ontwikkelen? Neem dan contact op met Adrie Verdam-van Beek via freelance@ncoi.nl om de mogelijkheden te bespreken.