Word freelancer bij Bestuursacademie Nederland!

Thema's

Thema's

Word freelancer bij Bestuursacademie Nederland!

Ben je een expert in jouw vakgebied en lijkt het je leuk om jouw kennis over te brengen op anderen? Bijvoorbeeld door les te geven aan vakgenoten of door het ontwikkelen van lesmateriaal? Word freelancer bij Bestuursacademie Nederland!

 

Freelance docent of trainer

Ben je enthousiast, doortastend en kun je je als een prettige gesprekspartner opstellen? Ben je op de hoogte van actuele ontwikkelingen in jouw vak en houd je jouw kennis continu bij? Wij zijn altijd op zoek naar freelance trainers en docenten die deze kennis willen delen met vakgenoten. Als docent of trainer bij Bestuursacademie Nederland geef je structuur en leiding aan de geplande bijeenkomsten. Je begeleidt de studenten op basis van de leerdoelen en weet hen te motiveren tot een actieve deelname aan de lessen. 

 

Uitgelichte vacatures voor docenten en trainers

Het omgevingsrecht, de algemene rijksregels voor activiteiten, regels voor de omgevingsvergunning en het projectbesluit, de deregulering van de Omgevingswet en de hierdoor veranderende rollen van ambtenaren, handhavers, projectleiders, programmanagers en leidinggevenden. Jij weet er alles van! Wil je deze kennis overdragen aan andere overheidsprofessionals? Word dan freelance docent Omgevingswet.

Wat gebeurt er als milieuvoorschriften niet worden nageleefd? Welke stoffen zijn risicovol? Hoe voer je (chemische) berekeningen uit en hoe zit het met het verontreinigen van de compartimenten? Als jij een antwoord hebt op al deze vragen, dan is een functie als freelance docent Milieukunde iets voor jou!

Ken je alle basisbeginselen van het milieurecht, ben je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Omgevingswet en begrijp je de onderlinge samenhang tussen verschillende milieuwetten en -regels? Draag je kennis over als freelance docent Milieuwetgeving. 

Freelance ontwikkelaar lesmateriaal

Een andere manier om je vakkundige kennis te delen, is door het ontwikkelen van lesmateriaal. Als freelance ontwikkelaar van lesmateriaal ga je aan de slag met het schrijven van heldere en instructieve teksten, die aansluiten op de doelgroep en het niveau van de opleiding. Door de juiste opdrachten in het materiaal op te nemen, zorg je dat er een koppeling is tussen theorie en praktijk. Ook ontwikkel je per les een aantal leerdoelen die aansluiten op de algemene leerdoelen van de opleiding of training.
 

Uitgelichte vacatures voor ontwikkelaars van lesmateriaal

Bezit jij de kennis die een milieuhandhaver nodig heeft over het milieurecht, milieukunde, bemonstering en analysetechniek en toezicht en handhaving? Start dan als ontwikkelaar van lesmateriaal voor de opleiding Handhaving Milieu (HAMIL).

Ben je als specialist op het gebied van de Wmo bekend met de indicatiestelling van woonvoorzieningen bij complexe en progressieve aandoeningen? Weet je welke aanpassingsmogelijkheden er voor woningen zijn en hoe je deze beoordeelt? En kun je de samenwerking tussen verschillende disciplines sturen en begeleiden? Bekijk dan eens de vacature voor freelance lesmateriaalontwikkelaars voor de module Complexe woonvoorzieningen voor de Wmo-consulent.
 

Bekijk al onze vacatures 

Ben je benieuwd welke vacatures er nog meer openstaan? Je vindt ze hier. We zijn vooral naarstig op zoek naar geschikte freelance docenten en ontwikkelaars voor diverse modules met betrekking tot de WOZ.

Staat er voor jou geen geschikte vacature tussen, maar lijkt het je – als inhoudelijk specialist op een bepaald terrein - wel heel leuk om les te geven aan jouw vakgenoten of om lesmateriaal te ontwikkelen? Neem dan contact op met Adrie Verdam-van Beek via freelance@ncoi.nl om de mogelijkheden te bespreken. We vinden het fijn als je dan wel alvast je CV als bijlage toevoegt.

Thema's

Thema's