Word freelancer bij Bestuursacademie Nederland!

Thema's

Thema's

Word freelancer bij Bestuursacademie Nederland!

Ben je een expert in jouw vakgebied en lijkt het je leuk om jouw kennis over te brengen op anderen? Bijvoorbeeld door les te geven aan vakgenoten of door het ontwikkelen van lesmateriaal? Word freelancer bij Bestuursacademie Nederland!
 

Freelance docent of trainer

Ben je enthousiast, doortastend en kun je je als een prettige gesprekspartner opstellen? Ben je op de hoogte van actuele ontwikkelingen in jouw vak en houd je jouw kennis continu bij? Wij zijn altijd op zoek naar freelance trainers en docenten die deze kennis willen delen met vakgenoten. Als docent of trainer bij Bestuursacademie Nederland geef je structuur en leiding aan de geplande bijeenkomsten. Je begeleidt de studenten op basis van de leerdoelen en weet hen te motiveren tot een actieve deelname aan de lessen. 

Freelance ontwikkelaar lesmateriaal

Een andere manier om je vakkundige kennis te delen, is door het ontwikkelen van lesmateriaal. Als freelance ontwikkelaar van lesmateriaal ga je aan de slag met het schrijven van heldere en instructieve teksten, die aansluiten op de doelgroep en het niveau van de opleiding. Door de juiste opdrachten in het materiaal op te nemen, zorg je dat er een koppeling is tussen theorie en praktijk. Ook ontwikkel je per les een aantal leerdoelen die aansluiten op de algemene leerdoelen van de opleiding of training.

 

Uitgelichte vacatures voor docenten en trainers

  • Docent Bouw- en Woningtoezicht

Beschik je over alle kennis die ambtenaren en handhavers op het gebied van bouw- en woningtoezicht nodig hebben? Bijvoorbeeld over hun taken en bevoegdheden, de opbouw van het Bouwbesluit, het omgevingsrecht per 2022, het proces van vergunningverlening en de Wabo, Bor en Mor? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk de vacature

  • Docent Omgevingswet

Hoe bereid je je goed voor op de uitvoering van de Omgevingswet? Wat betekent de wet voor handhavers? Wat is de bedoeling van het DSO? Hoe werk je samen en hoe ga je om met participatie onder de Omgevingswet? Als je minimaal één van deze vragen kunt beantwoorden, bekijk dan eens onze vacature Freelance Docent Omgevingswet. Wij zijn op zoek naar docenten die specialistische kennis hebben over een bepaald onderdeel van de Omgevingswet.

  • Docent Participatie

Of het nu gaat om het algemene principe om meer te opereren vanuit het perspectief van inwoners of de verplichtingen rondom participatie die voortvloeien uit de Omgevingswet, jij weet hoe het in de praktijk werkt! Je hebt duidelijk in beeld hoe overheids- en burgerparticipatie kunnen helpen om complexe problemen aan te pakken. Zou je het leuk vinden om deze kennis over te brengen op anderen? Bekijk dan de vacature Freelance Docent Participatie

  • Docenten en ontwikkelaars Nieuwe Wet Inburgering

Ben je als specialist nauw betrokken bij de invoering van de Wet Inburgering en in staat anderen de handvatten aan te reiken om de wet succesvol toe te passen in de praktijk? Wij zijn op zoek naar Docenten en ontwikkelaars Nieuwe Wet Inburgering, die collega’s uit het werkveld willen leren hoe zij het inburgeringstraject zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Door uit te leggen hoe de nieuwe wet in elkaar steekt, hoe de nieuwe verantwoordelijkheden het beste kunnen worden vormgeven in de praktijk en door aandacht te besteden aan de samenwerking met andere instanties.

 

Bekijk al onze vacatures 

Ben je benieuwd naar al onze vacatures? Naast de vacatures voor freelancers staan er ook vacatures open voor een vast dienstverband. Je vindt al onze vacatures via werken bij Bestuursacademie Nederland. We zijn vooral hard op zoek naar geschikte freelance docenten en ontwikkelaars voor diverse modules met betrekking tot het milieu: Ontwikkelaar Handhaving Milieu, Docent Milieukunde en Docent Milieuwetgeving.

Staat er voor jou geen geschikte vacature tussen, maar lijkt het je – als inhoudelijk specialist op een bepaald terrein - wel heel leuk om les te geven aan je vakgenoten of om lesmateriaal te ontwikkelen? Neem dan contact op met Adrie Verdam-van Beek via freelance@ncoi.nl om de mogelijkheden te bespreken. We vinden het fijn als je dan wel alvast je CV als bijlage toevoegt.

Thema's

Thema's