Training Wet Arbeidsmarkt in Balans

Ontdek de invloed van de aangescherpte WAB op je organisatie

1e startmoment

{{StartDate}}

Niveau

Training

Duur

Studievormen

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Per 1 januari 2020 is de nieuwe WAB (Wet arbeidsmarkt in balans) van kracht. Deze regeling maakt de arbeidsmarkt niet alleen aantrekkelijker voor vast personeel, maar ook voor oproepkrachten. Ook is het ontslagrecht, de ketenregeling en de WW-premie aangepast. Na afloop van deze training bezit je actuele kennis over de aangepaste wet en ben je in staat om dit in de praktijk toe te passen.

Jouw resultaat

Na deze training bezit je actuele kennis met betrekking tot arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht. Zo heb je inzichtelijk dat oproepkrachten meer zekerheid krijgen op het werk, payrollwerknemers een betere rechtspositie krijgen en werkgevers een lagere WW-premie gaan betalen voor werknemers met een vast contract.

Aanpak

Je wordt op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen binnen de WAB (Wet arbeidsmarkt in balans). Zo verdiep je je in de verscherpte ontslagregeling, de veranderingen rondom de werknemers die op payrollbasis werken en transitievergoeding. Tijdens deze training word je begeleid door ervaren docenten uit de praktijk. Zij geven je diepgaand inzicht in dit vakgebied. Ook heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving. Hier vind je alle relevante informatie rondom je studie, zoals de planning van de bijeenkomsten en studiemateriaal.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Doelgroep

Je werkt als casemanager bij de arbodienst of je werkt als verzuimspecialist bij een HR-/OR-afdeling.

Training Wet Arbeidsmarkt in Balans

Ontdek de invloed van de aangescherpte WAB op je organisatie

1e startmoment

{{StartDate}}

Niveau

Training

Duur

Studievormen

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.