Samen bouwen aan het sociale domein: van transitie naar transformatie

Thema's

Thema's

Samen bouwen aan het sociale domein: van transitie naar transformatie

Het is gemeenten gelukt. De nieuwe taken rondom de transitie Sociaal Domein, afkomstig van het Rijk, worden door de gemeenten uitgevoerd. De transitie is daarmee geslaagd! Maar nu moet de volgende stap worden gezet, de transformatie. Hoe zorgen u en uw collega’s ervoor dat het bestaande zorgstelsel op een geheel andere manier wordt vormgegeven? Meer verantwoordelijkheid bij de burger, vraaggericht werken, durven loslaten en slimmer organiseren. Dit zijn slechts enkele vraagstukken waarmee uw agenda momenteel wordt gevuld. 

Met de juiste tools meer succes

Bestuursacademie Nederland kan u helpen met deze vraagstukken. Zo ondersteunen wij beleidsmedewerkers, managers en ook wijkteams met kennis- en vaardigheidstrainingen. Hierbij maken wij dankbaar gebruik van onze jarenlange ervaring binnen het openbaar bestuur. En van de inzet van onze docenten die werkzaam zijn in het veld. Dat maakt dat wij onze opleidingen optimaal weten af te stemmen op uw (werk)praktijk. Ons doel? U en uw collega’s verder brengen bij de uitdaging om de nieuwe taken zo efficiĆ«nt mogelijk en naar tevredenheid van alle betrokkenen te organiseren. Uiteraard behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adviseurs/trainers via telefoonnummer 035 - 7 604 860. U kunt ook mailen naar info@bestuursacademie.nl. Wij geven u graag een (vrijblijvend) advies.

Thema's

Thema's