Eerste geslaagden Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst gemeente Rotterdam

Thema's

Thema's

Eerste geslaagden Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst gemeente Rotterdam

De gezichten op de foto spreken boekdelen. 5 geslaagde medewerkers, docent, teamleiding en ondersteuning van de afdeling Stedelijke Zorg-Maatschappelijke Ontwikkeling leverde een stralende foto op bij de diploma-uitreiking op 12 oktober 2017. De beloning voor een inspanning van bijna een jaar, in een traject dat erop was gericht een kwaliteitsstandaard voor deze afdeling te zetten. Een soort objectief ijkpunt waaraan men het niveau van de medewerker kan afmeten.

Wennen

Voor veel deelnemers was het alweer wat langer geleden dat zij een opleiding van een jaar hadden gevolgd. In het begin was het dus erg wennen om de studie te combineren met het werk, priv├ęsituatie en soms tijdrovende liefhebberijen.

Aansprekende resultaten

Maar door gezamenlijk de schouders eronder te zetten en door de tomeloze inzet van docent Tinneke Herfkens van Bestuursacademie Nederland, lukte het veel deelnemers om boven zichzelf uit te groeien en de 3 modules met vaak aansprekende resultaten af te sluiten.
Het moet dus ook lukken om de overige deelnemers naar het diploma te leiden. Wij hebben daar in ieder geval alle vertrouwen in.

Vervolg

Daarnaast is er zicht op een vervolg van deze opleiding. Nu voor een groter aantal deelnemers op weg naar een meetbare en objectieve kwaliteit in de vorm van het diploma JKSD.
Heeft u ook interesse in een opleiding of training Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening? Bekijk dan eens de onderstaande opleidingen/trainingen:

Thema's

Thema's