Inkopen van Zorg

Praktijkgerichte training voor een beter resultaat en betere kwaliteit

1e startmoment

14-04-2022

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Inkopen van zorg en contractbeheer is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een professioneel vakgebied. In deze praktijkgerichte training ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om het proces van inkopen en aanbesteden succesvol in te richten. Daarbij is onder meer aandacht voor het inkoop- en aanbestedingsproces, de verschillende wet- en regelgeving en diverse contractvormen. Weet jij wat jouw organisatie wil bereiken en hoe je daar het best op kunt aansluiten? Hoe je effectief kunt inkopen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren? En hoe je het best contractbeheer kunt toepassen? Dan is deze training iets voor jou.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training heb je kennisgemaakt met relevante ontwikkelingen en modellen binnen het inkoop- en aanbestedingsproces van zorg. Je kent het hele inkoopproces, van het selecteren tot het bestellen en bewaken van producten of diensten. Je behaalt optimale resultaten door effectief te onderhandelen en duurzaam in te kopen.

Doelgroep

Je bent verantwoordelijk voor of hebt een adviesrol bij de inkoop of het contractbeheer van zorg.

Aanpak

Tijdens deze training wisselen theorie en praktijk elkaar af. Er is ook ruimte voor de uitwisseling van ervaringen en onderlinge discussie. Oefening aan de hand van concrete voorbeelden levert je direct praktische vaardigheden op die je in je eigen werkomgeving kunt toepassen.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Inkopen van Zorg

Praktijkgerichte training voor een beter resultaat en betere kwaliteit

1e startmoment

14-04-2022

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.