HAMIL - Verdieping

Onderdeel van Handhavingsexpert Milieu (HAMIL)

1e startmoment

19-01-2022

Niveau

HBO niveau

Duur

5 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Deze opleiding is het vervolg op de opleiding HAMIL - Basis. In deze opleiding ga je dieper in op de onderwerpen. Zo ontdek je de samenhang tussen verschillende milieugerelateerde wetten en richtlijnen. Je herkent risicogebieden en ondermijningsstrategieën en kunt zo voor de naleving van regelgeving zorgen binnen jouw werkgebied. De opleiding is praktijkgericht ingestoken, waardoor je de theorie direct in je eigen werk kunt toepassen.

Jouw resultaat

Na afloop van de opleiding HAMIL - Verdieping beschik je over de kennis en vaardigheden om als toezichthouder of handhaver op te treden. Je bent op de hoogte van milieunormen en -richtlijnen, herkent risico's en kunt hier adequaat op inspelen.

Doelgroep

Je bent (aankomend) toezichthouder of handhaver milieuwetgeving.

Aanpak

Theorie en praktijk gaan hand in hand in deze opleiding. De kennis die je opdoet pas je direct toe in opdrachten en kun je ook direct meenemen naar je eigen werkpraktijk. Daardoor heb je direct profijt van de opleiding. Na afloop kun je zelfstandig aan de slag als toezichthouder of handhaver milieuwetgeving.

Vooropleiding

Enige kennis van chemie is noodzakelijk voor het succesvol voltooien van deze opleiding. Heb je geen of weinig kennis op dit vlak, dan raden we je aan eerst de Basistraining Chemie te volgen.

Deze opleiding sluit aan op de HAMIL - Basis, ook deze raden we je aan succesvol afgerond te hebben voordat je met dit programma begint.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

HAMIL - Verdieping

Onderdeel van Handhavingsexpert Milieu (HAMIL)

1e startmoment

19-01-2022

Niveau

HBO niveau

Duur

5 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.