Masterniveau voor de Rijksoverheid

Masterniveau voor de Rijksoverheid

Wil je binnen de Rijksoverheid doorgroeien tot manager? Of je verder verdiepen of specialiseren in een onderwerp? Ons aanbod op Masterniveau biedt je volop kansen....

Lees meer

Wil je binnen de Rijksoverheid doorgroeien tot manager? Of je verder verdiepen of specialiseren in een onderwerp? Ons aanbod op Masterniveau biedt je volop kansen....

Lees meer

Wil je binnen de Rijksoverheid doorgroeien tot manager? Of je verder verdiepen of specialiseren in een onderwerp? Ons aanbod op Masterniveau biedt je volop kansen....

Lees meer

Masterniveau voor de Rijksoverheid: 37 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (5)

Masterprogramma (4)

Masterclass (28)

Wil je binnen de Rijksoverheid doorgroeien tot manager? Of je verder verdiepen of specialiseren in een onderwerp? Ons aanbod op Masterniveau biedt je volop kansen.
 

Doorgroei of verdieping binnen de Rijksoverheid?

Om de complexe vraagstukken op te kunnen lossen, is er bij het Rijk steeds meer behoefte aan hoger opgeleide professionals. Toch blijkt uit onderzoek dat minder dan 20% van de werknemers bij de overheid een Masterdiploma (HBO-/WO-niveau) heeft. Terwijl je met een diploma op Masterniveau juist een hele mooie volgende stap kunt zetten! Ook kun je je met een opleiding of programma op Masterniveau ontwikkelen tot een expert in je vakgebied of zelfs meerdere vakgebieden. Hierdoor geef je nog sterkere adviezen en kun je de keuze voor een specifieke aanpak of oplossing beter onderbouwen.
 

Voor wie zijn onze opleidingen en programma’s bedoeld?

Om aan een Masterprogramma mee te doen, heb je minimaal HBO-werk- en -denkniveau nodig. Het maakt verder niet uit welke rol of functie je hebt binnen de Rijksoverheid. We hebben programma’s voor bijvoorbeeld beleidsadviseurs of -makers, bestuurders, projectleiders en programmamanagers. Keuze genoeg!
 

Ontdek het brede Masteraanbod 

Kies voor een korte, verdiepende Masterclass. Of ga voor een Masterprogramma waarin we een aantal Masterclasses over een onderwerp combineren. Liever op Masterniveau werken aan de ontwikkeling van je vaardigheden? Dan is een Executive Masterprogramma iets voor jou. Ook bieden we volledig erkende Masteropleidingen, waarmee je je zo breed mogelijk ontwikkelt én een officieel diploma behaalt.
 
Klik voor uitgebreide informatie over de opleidingsvarianten op de button.
Meer informatie over Masterniveau.
 

Onze top 3 op Masterniveau voor de Rijksoverheid

Wil jij sterker worden op strategisch en beleidsmatig vlak, zodat je jouw rol nog beter kunt uitvoeren? Of je leiderschaps- of managementvaardigheden versterken? Een opleiding of programma op Masterniveau helpt je goed op weg. Momenteel zijn dit de 3 populairste programma’s:

Masterclass Strategie en Beleid in een Politieke Omgeving 

Tijdens de Masterclass Strategie en Beleid in een Politieke Omgeving ga je aan de slag met de strategie- en beleidsontwikkeling van je eigen organisatie. Je krijgt inzicht in het politieke speelveld en ontdekt hoe politiek je organisatiestrategie beïnvloedt. Zo leer je hoe je zelf beter kunt opereren in een dergelijke omgeving.

Leergang Strategie en Beleid in een politieke omgeving  

Je visie op strategische vraagstukken en beleidsvorming verder ontwikkelen? En je leiderschapsvaardigheden naar een hoger plan tillen, zodat je beter sturing kunt geven aan je organisatie? Dat doe je met het Leergang strategie en beleid in een politieke omgeving
 

Masterclass Bedrijfsvoering binnen de Overheid

Gezond beleid voeren, sturing geven aan de toekomst van je organisatie en maatschappelijke doelen realiseren. Dat begint bij een goede bedrijfsvoering. De Masterclass Bedrijfsvoering binnen de Overheid helpt je hierbij. Je leert onder andere hoe je gericht aan de slag gaat met vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering en hoe je beslissingen op dat vlak verantwoord onderbouwt. 
 

Kunnen we je helpen?

Meer over ons aanbod op Masterniveau ontdek je op onze pagina Masterniveau Je vindt daar ook informatie over bijvoorbeeld toelatingseisen en vrijstellingen. Heb je een vraag of wil je een passend opleidingsadvies? Dan kun je mailen naar info@bestuursacademie.nl of bellen naar 035 – 7 604 850.