banner

Opleidingen Omgevingswet

Populaire opleidingen in dit vakgebied

HBO niveau

(Vak)opleiding

Training

Opleidingen en trainingen

Naar verwachting gaat in 2020/2021 de nieuwe Omgevingswet in. Daarin zijn 26 bestaande wetten op het gebied van de fysieke leefomgeving samengevoegd. Hierdoor hoeven burgers nog maar één omgevingsvergunning aan te vragen. Bovendien kan de gemeente of provincie deze aanvraag een stuk sneller afhandelen. De toekomstige Omgevingswet maakt omgevingsrecht dus eenvoudiger voor alle betrokken partijen.

De nieuwe Omgevingswet heeft gevolgen voor alle overheidsorganisaties die zich met de fysieke leefomgeving bezighouden. Zij moeten zich goed op de wet voorbereiden. Voor u, als medewerker die daar nauw bij betrokken zal zijn, is het daarom van groot belang om zich in deze materie te verdiepen. Zoekt u daarbij de juiste kennis en vaardigheden? Bestuursacademie Nederland biedt verschillende trainingen en opleidingen Omgevingswet waarmee ruimschoots in deze behoefte kan worden voorzien.

Uw praktijk centraal

Bestuursacademie Nederland is een praktijkopleider. Dat betekent dat uw dagelijkse praktijk centraal staat in onze opleidingen Omgevingswet. In de opdrachten die wij u aanbieden, koppelen wij de theorie voortdurend aan de praktijk. Een groot voordeel is daarnaast dat we alleen werken met docenten die uit de praktijk van het ruimtelijke domein komen. Zij begrijpen uw werkpraktijk en zijn op de hoogte van de nieuwe Omgevingswet. Daarom kunt u tijdens de bijeenkomsten meteen tot de kern komen. Bovendien komen uw medecursisten uit dezelfde werkomgeving als u. Hierdoor kunt u van elkaars ervaringen leren. Zo heeft u optimaal rendement van een training of opleiding Omgevingswet van Bestuursacademie Nederland.

Ook maatwerk mogelijk

Voor een training of opleiding Omgevingswet van Bestuursacademie Nederland kunt u op verschillende locaties terecht. Of wilt u een aantal medewerkers dezelfde opleiding of training laten volgen op een locatie naar keuze? Dat kan ook. Desgewenst verzorgen wij voor u een maatwerkversie van een van de open trainingen of opleidingen uit ons aanbod. Ook kunnen we een programma ontwikkelen dat helemaal op uw organisatie is afgestemd. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren