Handhavingscommunicatie

Je communicatiestijl aanpassen aan je gesprekspartner

1e startmoment

15-09-2021

Niveau

Duur

1 maand

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In jouw werk kom je regelmatig in contact met mensen. Sommigen luisteren naar je, anderen denken de regels beter te kennen dan jij en weer anderen reageren boos of verontwaardigd. Als alles soepel verloopt is er natuurlijk niks aan de hand, maar jij wilt ook leren omgaan met de uitdagende gesprekspartner. In de opleiding Handhavingscommunicatie leer je over je eigen communicatiestijl en ontdek je hoe je deze kunt aanpassen aan je gesprekspartner. Je leert de leiding te nemen en te behouden in uiteenlopende situaties.

Jouw resultaat

Na afloop van dit programma beheers jij verschillende communicatiestijlen. Je kunt hierbinnen schakelen als het gesprek erom vraagt. Daardoor kun je de controle behouden in moeilijke situaties en beter omgaan met weerstand.

Doelgroep

Je werkt als handhaver bij de gemeente en je wilt je communicatieve vaardigheden versterken om daar in je dagelijks werk je voordeel mee te doen.

Aanpak

Theorie en praktijk gaan hand in hand in deze opleiding. Wat je leert pas je direct toe in opdrachten met medestudenten. Door tips en feedback word je nog sterker in je communicatie, iets waar je in je werk direct profijt van ervaart.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Handhavingscommunicatie

Je communicatiestijl aanpassen aan je gesprekspartner

1e startmoment

15-09-2021

Niveau

Duur

1 maand

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.