Ontdek onze Masterclasses

Het volgen van een volledige Masteropleiding is een hele investering, zowel in tijd als geld. Twijfel je nog of je deze keuze wilt maken? Dan is het volgen van een Masterclass een goede optie. Een Masterclass is een module uit een NVAO-geaccrediteerde Master en richt zich op een inhoudelijk thema. Een Masterclass geeft je in korte tijd de laatste inzichten en is gericht op het ontwikkelen van kennis. Je werkt intensief samen met je medestudenten, die van verschillende organisaties afkomstig zijn. Zo doe je inspiratie op en krijg je kennis en kansen om te netwerken. Daarnaast krijg je les van deskundige docenten die al jaren werkzaam zijn binnen de overheid. In de Masterclasses staat je eigen werk centraal. Hierdoor is alle kennis direct bruikbaar binnen je werk.

Vrijstelling in de Master Bestuurskunde

Denk je erover om een Master Bestuurskunde te volgen? Maar twijfel je nog? Of heb je geen tijd voor zo’n intensief studietraject? Dan is het volgen van een van onze losse Masterclasses een goed idee. De Masterclasses maken namelijk deel uit van het keuzeprogramma van deze Master. Dit betekent dat je na afloop een vrijstelling krijgt voor dit onderdeel in het programma. Bijkomend voordeel is dat deze Masterclasses deel uitmaken van de erkende Master Bestuurskunde. Daarmee voldoen de Masterclasses aan de officiële kwaliteitseisen van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Voor wie is een Masterclass?

Je werkt binnen de overheid en wil jezelf op een hoger niveau verder ontwikkelen en specialiseren. Je hebt de ambitie om een volgende stap te zetten in je carrière en je wilt je verder professionaliseren in je vakgebied. Met het volgen van een Masterclass doe je een goede investering in je eigen toekomst. Je vergroot je kennis en vaardigheden, waardoor je van grote toegevoegde waarde blijft binnen je functie en de organisatie.

Ons aanbod van Masterclasses

De wereld van de overheid is volop in beweging. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Dat vraagt van jou als overheidsmedewerker dat je je blijft ontwikkelen. Oftewel dat je blijft leren. Wij bieden verschillende Masterclasses om je daarbij te helpen.