Procesmanagement binnen de Overheid

Optimaliseer je processen voor effectieve bedrijfsvoering

1e startmoment

15-02-2022

Niveau

HBO niveau

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je weten hoe een optimale procesinrichting eruitziet? Wat daarbij komt kijken? En hoe je hier sturing aan geeft? Dan is deze opleiding iets voor jou. In deze praktijkgerichte opleiding krijg je inzicht in de inrichting van je processen. Je gaat concreet in je eigen werkomgeving aan de slag om processen te analyseren en optimaliseren. Met deze opleiding zie je direct verbetering.

Jouw resultaat

Na afloop van deze opleiding kun je processen besturen op basis van de principes van procesmanagement. Je kunt processen implementeren, actueel houden en een cultuur van continue verbetering creëren. Zo weet je de samenwerking tussen afdelingen te versterken, met minder middelen een hogere kwaliteit te realiseren, klachten te verminderen en de tevredenheid van (interne) klanten te vergroten.

Doelgroep

Je bent projectleider, adviseur, stafmedewerker, leidinggevende of kwaliteitsmedewerker binnen de overheid.

Aanpak

In deze opleiding leer je wat procesmanagement inhoudt en hoe je de sturing op processen tot een succes kunt maken. De opleiding is interactief en praktijkgericht. Je krijgt concrete handvatten om de opgedane kennis direct in de praktijk te kunnen toepassen. Docenten uit de praktijk begeleiden je hierbij en bieden een uitstekend kader. De opleiding wordt op HBO-niveau verzorgd.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Procesmanagement binnen de Overheid

Optimaliseer je processen voor effectieve bedrijfsvoering

1e startmoment

15-02-2022

Niveau

HBO niveau

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.