Masterclass Projectmanagement voor Overheid en Non-profit

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masters

1e startmoment

November 2021

Niveau

Masterclass

Duur

3 maanden

Studievormen

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze boeiende Masterclass leer je hoe je projecten binnen de overheid en non-profitorganisaties succesvol kunt managen. Je ontwikkelt inzicht in de belangen en conflicten binnen het bestuurlijke en ambtelijke krachtenveld, je verdiept je in risicomanagement en leert meer over projectmethodiek. Deze Masterclass wordt uitgevoerd in samenwerking met onze businesspartner NCOI.

Vrijstellingen

Wil je verder studeren richting een van de Masteropleidingen van onze businesspartner NCOI en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor Master? Dan kun je een verzoek tot vrijstelling indienen. Je ontvangt dan vrijstelling voor de gelijkwaardige onderdelen in de Masteropleiding. Daarmee heb je te allen tijde voordeel als je overweegt om je studie te vervolgen.

Doelgroep

Ben je bijvoorbeeld werkzaam als (senior) project- of programmamanager bij een landelijke, provinciale of lokale overheid of dienst en wil je je kennis op het gebied van projectmanagement verder ontwikkelen? Dan levert deze Masterclass je een zeer waardevolle uitbreiding van je vaardigheden op.

Doel en opzet

Tijdens deze Masterclass besteed je onder meer aandacht aan de specifieke kenmerken van overheidsprojecten. Je leert om te gaan met belangen en conflicten binnen de beslissings- en bevoegdheidskaders van overheids- en non-profitorganisaties en kent de invloed van het belang van een organisatiecultuur. Met deze kennis weet je projecten effectief in te steken en ben je in staat op krachtige en doeltreffende wijze leiding te geven aan projecten. In het programma maak je gebruik van de meest actuele literatuur en heb je toegang tot een zeer moderne online leeromgeving.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Masterclass Projectmanagement voor Overheid en Non-profit

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masters

1e startmoment

November 2021

Niveau

Masterclass

Duur

3 maanden

Studievormen

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.