Professional Master Strategie en Leiderschap in het Openbaar Bestuur

Waardevol richting geven in het openbaar bestuur

1e startmoment

02-12-2021

Niveau

Professional Master

Duur

9 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De complexe ontwikkelingen in en rondom het openbaar bestuur vragen om strategisch leiderschap. Maar hoe geef je een strategie vorm? Hoe bepaal je je koers en benut je je kansen? En hoe krijg je anderen hierin mee? Ontdek in deze Professional Master verschillende visies over leiderschap in een politiek-bestuurlijke omgeving. Daarbij ontwikkel je je vaardigheden om verbindingen tot stand te brengen en succesvol richting te geven aan je organisatie. Zo vergroot je je wendbaarheid als leider binnen het openbaar bestuur.

Jouw resultaat

Na afloop heb je gedegen kennis van strategie, leiderschap en politiek. Je hebt inzicht in de verschillende stakeholders en kent hun belangen en verantwoordelijkheden. Ook kun je de impact van brede maatschappelijke ontwikkelingen integreren in je visie op strategische vraagstukken en beleidsvorming. Bovendien heb je je leiderschapscapaciteiten ontwikkeld, waardoor je sturend vermogen vergroot is.

Doelgroep

Je bent actief als manager, directeur, bestuurder of senior beleidsadviseur van (semi)publieke organisaties. Je opereert op het snijvlak van strategie en bestuur en hebt de ambitie je visie en leiderschap te versterken.

Aanpak

Deze Professional Master biedt instrumenten en inzichten om jouw leiderschap te bevorderen. Je ontwikkelt kennis en concreet toepasbare vaardigheden voor groei en ontwikkeling van jou en je medewerkers. Ook werk je aan strategievorming voor je organisatie. Dit doe je aan de hand van intervisie en coaching, discussie en praktijkvoorbeelden.

Incompany

Uiteraard kun je deze Professional Master ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Professional Master Strategie en Leiderschap in het Openbaar Bestuur

Waardevol richting geven in het openbaar bestuur

1e startmoment

02-12-2021

Niveau

Professional Master

Duur

9 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.