Burgerlijke Stand voor Ervaren Medewerkers

Onderdeel van de opleiding MLO Burgerzaken

1e startmoment

29-03-2022

Niveau

MBO niveau

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als professional op het vakgebied van de burgerlijke stand vind je het belangrijk op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen. In dit programma komen alle recente wetswijzigingen en jurisprudentie samen. Aan de hand van casuïstiek uit je eigen werkomgeving ontwikkel je je kennis en vaardigheden.

Jouw resultaat

Na afloop heb je meer inzicht in de rol en speciale positie van de ambtenaar van de burgerlijke stand. Je kunt daardoor ook meer complexe onderwerpen op de correcte manier verwerken.

Doelgroep

Je werkt al geruime tijd op een afdeling Burger- of Publiekszaken en wilt je verder verdiepen in de burgerlijke stand.

Aanpak

Dankzij dit programma kun je in korte tijd je kennis over de burgerlijke stand verdiepen, opfrissen en actualiseren. We behandelen onderwerpen als de positie van de ambtenaar van de burgerlijke stand, de registers van de burgerlijke stand, geboorte, afstamming, huwelijk en geregistreerd partnerschap. Om je inzicht te geven in de verwerking van gegevens in de Basisregistratie Personen (BRP) worden diverse cases behandeld.

Het programma is onderdeel van de opleiding MLO Burgerzaken.

Vooropleiding

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring binnen het vakgebied Burgerzaken of je bent in het bezit van het diploma BOBZ. Je hebt minimaal MBO-werk- en -denkniveau.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Burgerlijke Stand voor Ervaren Medewerkers

Onderdeel van de opleiding MLO Burgerzaken

1e startmoment

29-03-2022

Niveau

MBO niveau

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.