Expert Dienstverlening

Groei uit tot dé specialist in dienstverlening

1e startmoment

14-12-2021

Niveau

HBO niveau

Duur

4 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Klantgerichte dienstverlening gaat verder dan het inrichten van het KCC, de frontoffice en backoffice. Het gaat om de verbinding met de samenleving en de burger. De mate waarin je verbinding kunt maken, bepaalt het succes van je dienstverlening. Maar hoe doe je dat? Wat heb je daar allemaal voor nodig? Hoe kan een gemeente - als netwerkorganisatie - regie voeren bij dienstverleningsprocessen? En welke rol speelt netwerk- en ketensamenwerking hierbij? In dit programma verdiep je je in alle facetten van dienstverlening. Er wordt ingegaan op onderwerpen als digitalisering, het besturen van processen, lean management, het creëren van draagvlak en ketensamenwerking.

Jouw resultaat

Na afloop van deze opleiding beschik je over de handvatten om de kwaliteit van je dienstverlening te verbeteren. Ook kun je in je eigen organisatie je processen analyseren, managen en optimaliseren. Daarnaast weet je hoe je effectief samenwerkt in de dynamiek van ketens en netwerken en heb je oog voor verschillende (tegenstrijdige) belangen.

Doelgroep

Je hebt de ambitie om uit te groeien tot expert in de dienstverlening. Je bent bijvoorbeeld werkzaam in een adviserende, coördinerende of managementrol in de dienstverlening.

Aanpak

Tijdens de opleiding werken we veel met cases en praktijkopdrachten. Er wordt zowel klassikaal als in groepen gewerkt. Je leert dus mét en ván medestudenten. Op deze manier wordt deze opleiding optimaal afgestemd op de praktijk en kun je je kennis en vaardigheden direct toepassen binnen je werksituatie.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Expert Dienstverlening

Groei uit tot dé specialist in dienstverlening

1e startmoment

14-12-2021

Niveau

HBO niveau

Duur

4 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.