Vergroot je kans op een baan, laat je omscholen naar een kansrijk beroep

Thema's

Thema's

Vergroot je kans op een baan, laat je omscholen naar een kansrijk beroep

Je kans op een (andere) baan vergroten binnen de overheid? Dat doe je door jezelf om te scholen naar een kansrijk beroep. Wij vertellen je hoe je dat met onze hulp snel en voordelig kunt doen.
 

Versterk je positie op de arbeidsmarkt

Er zijn bepaalde beroepsgroepen binnen overheidsorganisaties die te maken hebben met een groot tekort aan gekwalificeerd personeel. Tekorten die mooie kansen bieden voor werkzoekenden. Maar om een ander vak uit te oefenen, heb je wel nieuwe kennis en vaardigheden nodig. En die kennis en vaardigheden ontwikkel je het beste met een opleiding of training. Wil jij jezelf omscholen naar een kansrijk beroep? Wij helpen je daar graag bij. 
 

Bestuursacademie Nederland leidt je op voor kansrijke beroepen

Binnen de overheid is er onder andere veel vraag naar beleidsmedewerkers milieu, ruimtelijke ordening en planologie, maar ook naar (water)bouwkundige toezichthouders en adviseurs en bodemkundig onderzoekers. Om te zorgen dat jij aan de slag kunt in een van deze kansrijke beroepen bieden we verschillende trainingen en opleidingen op MBO- en HBO-niveau aan. Een overzicht van dit opleidingsaanbod vind je hier
 

Snel klaar voor de praktijk

Dankzij onze jarenlange ervaring en contacten binnen de overheid weten we alles van het werkveld. Hetzelfde geldt voor onze docenten. Hierdoor is het mogelijk om alle opleidingen en trainingen optimaal af te stemmen op de praktijk. De docenten delen hun vakkennis met je en zorgen er met concrete oefeningen voor dat je je nieuwe kennis meteen leert toepassen in de praktijk. Zo word je direct vanaf de start van je opleiding goed voorbereid om succesvol aan de slag te gaan in je nieuwe baan.
 

Veel voordeel met het scholingsbudget van UWV

Een opleiding kost geld en dat is extra lastig als je even geen baan hebt. Daarom biedt UWV speciaal voor kansrijke beroepen de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV aan. Werkzoekenden die recht hebben op een WW-uitkering kunnen deze subsidie aanvragen voor opleidingen en trainingen die gericht zijn op de kansrijke beroepen. 
Behoor je niet tot deze doelgroep, maar wil je je wel graag laten omscholen naar een baan die beter bij je past? Dan zijn er genoeg andere subsidie- en financieringsregelingen waar je mogelijk wel gebruik van kunt maken.
 

Meer informatie over onze opleidingen en/of financieringsmogelijkheden

Wil je meer weten over onze opleidingen en trainingen? Of heb je vragen over de voorwaarden van de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV of een van de andere subsidie- of financieringsregelingen? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag via 035 – 7 604 850 of info@bestuursacademie.nl.

Thema's

Thema's