Maak kennis met docent Ivo

Thema's

Thema's

Maak kennis met docent Ivo

Wil jij effectiever zijn in het sturen van gedrag? Dan is docent Ivo de aangewezen persoon om je te helpen in de ontwikkeling van je vaardigheden. In de video maak je kennis met hem en zijn interessante training Nudging.
 

Ivo helpt je om jouw waarde voor de organisatie te verhogen

Ivo Boelens werkt al jarenlang als trainer en coach gedragsverandering en is gespecialiseerd in effectieve beïnvloeding, persoonlijk leiderschap, netwerken en het creëren van draagvlak. In zijn trainingen vindt hij het belangrijk en leuk om jou als professional in beweging te brengen en ervoor te zorgen dat je effectiever en weerbaarder wordt in je werk. Dat maakt je nog waardevoller voor je organisatie. 

Tijdens zijn trainingen zorgt Ivo voor een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Daarbij gaat hij uit van jouw dagelijkse werk en heeft hij veel oog voor jou als individu en je persoonlijke leervragen. Dankzij deze praktijkgerichte insteek kun je je nieuwe inzichten direct toepassen in de praktijk.
 
In onderstaande video maak je kennis met Ivo en vertelt hij meer over zijn training Nudging, een onbewuste vorm van gedragsbeïnvloeding waarbij je iemand net dat ene zetje in de rug geeft door het gewenste gedrag aantrekkelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld burgers onbewust richting een juiste, rationele keuze sturen zonder hun autonomie uit het oog te verliezen of als leidinggevende je teamleden effectiever aansturen om de gewenste doelen te behalen.

Bekijk hier de video van Ivo.

Thema's

Thema's