Ontdek onze Masterclasses

Thema's

Thema's

Ontdek onze Masterclasses

Het volgen van een volledige Masteropleiding is een hele investering, zowel in tijd als geld. Twijfelt u nog of u deze keuze wilt maken? Dan is het volgen van een Masterclass een goede optie. Een Masterclass is een module uit een NVAO-geaccrediteerde Master en richt zich op een inhoudelijk thema. Een Masterclass geeft u in korte tijd de laatste inzichten en is gericht op het ontwikkelen van kennis. U werkt intensief samen met uw medestudenten, die van verschillende organisaties afkomstig zijn. Zo doet u inspiratie op en krijgt u kennis en kansen om te netwerken. Daarnaast krijgt u les van deskundige docenten die al jaren werkzaam zijn binnen de overheid. In de Masterclasses staat uw eigen werk centraal. Hierdoor is alle kennis direct bruikbaar binnen uw werk.
 

Vrijstelling in de Master Bestuurskunde

Denkt u erover om een Master Bestuurskunde te volgen, maar twijfelt u nog? Of heeft u geen tijd voor zo’n intensief studietraject? Dan is het volgen van een van onze losse Masterclasses een goed idee. De Masterclasses maken namelijk deel uit van het keuzeprogramma van deze Master. Dit betekent dat u na afloop een vrijstelling krijgt voor dit onderdeel in het programma. Bijkomend voordeel is dat deze Masterclasses deel uitmaken van de erkende Master Bestuurskunde. Daarmee voldoen de Masterclasses aan de officiële kwaliteitseisen van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).
 

Voor wie is een Masterclass?

U werkt binnen de overheid en u wilt zich op een hoger niveau verder ontwikkelen en specialiseren. U heeft de ambitie om een volgende stap te zetten in uw carrière en u wilt zich verder professionaliseren in uw vakgebied. Met het volgen van een Masterclass doet u een goede investering in uw eigen toekomst. U vergroot uw kennis en vaardigheden, waardoor u van grote toegevoegde waarde blijft binnen uw functie en de organisatie.
 

Ons aanbod van Masterclasses

De wereld van de overheid is volop in beweging. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Dat vraagt van u als overheidsmedewerker dat u zich blijft ontwikkelen. Oftewel dat u blijft leren. Wij bieden verschillende Masterclasses om u daarbij te helpen.

Thema's

Thema's