De voordelen van e-learning

Thema's

Thema's

De voordelen van e-learning

Het is van groot belang om mee te gaan met alle actualiteiten in je vakgebied en bij te blijven met je kennis en vaardigheden als overheidsprofessional. Wil je besparen in tijd, kosten en studeren in je eigen tempo? Leer de voordelen kennen van e-learning. 

 

Studeren waar en wanneer je wilt 

Eén van de grootste voordelen van e-learning is de flexibiliteit. Je hebt de mogelijkheid om te studeren wanneer je wilt. Vooral erg handig voor mensen met een drukke baan, een druk gezinsleven of wanneer je ver moet reizen naar een locatie of onderwijsinstelling.  

Je kunt met een e-learning waar en wanneer je wilt studeren. Of je nu in de trein zit, op de bank of je dag graag heel vroeg begint, met een e-learning is dat altijd mogelijk. 

 

Studeren in je eigen tempo 

Een ander groot voordeel van e-learning is dat het je de mogelijkheid biedt om te studeren in je eigen tempo. In klassikale lessen kan het tempo te hoog of te laag liggen voor sommige studenten. Met een e-learning kun je zelf bepalen hoe snel je door de lesstof gaat. Als je een onderwerp moeilijk vindt kun je er meer tijd aan besteden en wanneer je een onderwerp goed begrijpt, kun je daar weer snel doorheen. Zo kun je optimaal gebruikmaken van de e-learning en kun je de lesstof aanpassen aan jouw leerbehoeften.  

 

Bespaar in kosten 

Ook niet geheel onbelangrijk is dat een e-learning ook kostenbesparend is. Je betaalt namelijk niet voor de locatie, de tijd van de docent en de lesvoorzieningen zoals de lunch.  

Benieuwd naar een e-learning uit ons opleidingsaanbod? Bekijk ons gehele opleidingsaanbod en kies in de filter voor e-learning. Heb je vragen over een opleiding of training? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via info@bestuursacademie.nl of telefonisch via 035 – 7 604 850

 

Thema's

Thema's