Professional Master Griffier

Ontwikkel je leiderschap en strategisch vermogen

1e startmoment

26-01-2022

Niveau

Professional Master

Duur

8 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als ervaren griffier weet je hoe het is om in een politiek-bestuurlijke omgeving te functioneren. Je (door)ziet het spel dat gespeeld wordt en wilt vanuit een strategische blik bijdragen aan de doorontwikkeling van de lokale democratie. Je analyseert ontwikkelingen in de samenleving en kijkt met een integrale blik naar alle stakeholders. Daar werken we aan in deze opleiding. Je ontwikkelt een brede kijk op het functioneren van het openbaar bestuur en jouw mogelijke rol daarin. Zo krijg je in deze opleiding ook handvatten om gefundeerde keuzes te maken voor je verdere carrière in de publieke sector.

Jouw resultaat

Je hebt je ontwikkeld op juridisch, strategisch en persoonlijk vlak binnen het werkveld van de lokale democratie. Hierdoor ben je beter in staat als strategisch adviseur van de gemeenteraad/Staten op te treden en de lokale democratie te ontwikkelen. Daarnaast heb je je blik op leiderschap in de publieke sector vergroot, heb je meer inzicht in je eigen capaciteiten en en kun je zo beter keuzes maken over je loopbaan.

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor ervaren griffiers die zich breder willen ontwikkelen binnen de publieke sector.

Aanpak

Door afwisselende werkvormen word je gestimuleerd om de leerstof daadwerkelijk in de praktijk te herkennen en toe te passen. Je gaat aan de slag met specifieke vraagstukken uit het griffievak, gericht op het realiseren van je eigen vooraf bepaalde leerdoelen. Onderwerpen als belangentegenstellingen, de veranderende samenleving en de eigen keuzen van de griffier komen aan bod.

Vooropleiding

We raden je aan de opleiding Startend Griffier gevolgd te hebben voordat je aan deze opleiding begint. Heb je de opleiding Startend Griffier succesvol afgerond? Dan ontvang je vrijstelling voor de modules De griffier als manager van het politieke besluitvormingsproces en Juridische verdieping voor de griffier.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Griffier

Ontwikkel je leiderschap en strategisch vermogen

1e startmoment

26-01-2022

Niveau

Professional Master

Duur

8 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.