Inning en Invordering Verdieping

Maatwerk als oplossing

1e startmoment

10-11-2021

Niveau

HBO niveau

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Innen en invordering zijn je dagelijks werk. En dus wil je de diepte in en bij zijn op ontwikkelingen in wet- en regelgeving en jurisprudentie. Je bent na deze module weer optimaal toegerust op je taak, want je bent goed op de hoogte en snapt hoe de laatste inzichten ingebed kunnen en moeten worden in de praktijk. Maar niet alleen dat: deze module ondersteunt je ook in oplossingsgericht werken, meedenken met burger en bedrijf. Maatschappelijk verantwoord innen dus. Innen met draagvlak. Want innen draagt bij aan een gezonde financiële positie van gemeenten en draagt zo bij een goed voorzieningenniveau.

Jouw resultaat

Na het volgen van deze opleiding ben je bekend met de wetgeving en jurisprudentie op het gebied van invorderingsrecht. Je kunt in praktijksituaties beoordelen of aansprakelijkheid mogelijk is, omgaan met afboekingen, beoordelen of een derde gegevens moet kunnen verstrekken en meer. Met de theoretische en praktijkervaring die je opgedaan hebt, heb je diepgaande inzichten ontwikkeld over het invorderingsrecht. Zo kun je zelfstandig werken aan zaken en met oog voor burger en bedrijf meedenken over oplossingen voor schulden.

Doelgroep

Je werkt op de afdeling Inningen en wilt je graag verder ontwikkelen binnen het vakgebied.

Aanpak

Theorie en praktijk gaan hand in hand in deze opleiding. Zo pas je de opgedane inzichten direct toe in oefeningen en kun je deze ook meenemen naar je werksituatie. Hierdoor heb je vanaf het begin profijt van je studie.

Vooropleiding

Aan deze opleiding worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Deze opleiding verzorgen wij op HBO-niveau.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Inning en Invordering Verdieping

Maatwerk als oplossing

1e startmoment

10-11-2021

Niveau

HBO niveau

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.