Inning en Invordering Basis

Onderdeel van Belastingmedewerker Lokale Overheden (BMLO)

1e startmoment

10-02-2022

Niveau

MBO niveau

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je wilt thuisraken op het terrein van inning en invordering, zodat je in je functie weet waarover je praat. Het liefst doe je de benodigde kennis op met docenten uit de praktijk. Deze opleiding biedt dat voor jou. Naast algemene kennis op het gebied van inning en invordering komen ook andere onderwerpen aan de orde zoals schuldsanering en uitstel van betaling. Een stevige basis dus, die direct toepasbaar is in je eigen werkomgeving.

Jouw resultaat

Na het afronden van deze opleiding heb je inzicht in de belangrijke aspecten van inning en invordering. Je begrijpt wanneer aanmaningen, dwangbevelen en schuldsanering worden ingezet. Ook ben je je bewust van regels omtrent verjaring. De kennis die je in deze opleiding hebt opgedaan, kun je direct met vertrouwen toepassen in je baan, omdat je ook in de opleiding al met realistische opdrachten hebt geoefend.

Doelgroep

Je bent nieuw of nog weinig ervaren binnen het vakgebied van inning en invordering. Je bent op zoek naar een opleiding die je met name algemene kennis over en vaardigheden voor deze onderwerpen biedt. Deze opleiding verzorgen wij op MBO-niveau.

Aanpak

In de opleiding ga je samen met medestudenten interactief aan de slag met verschillende onderwerpen die voor jou van belang zijn. Deze opleiding is onderdeel van de opleiding Belastingmedewerker Lokale Overheid (BMLO).

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Inning en Invordering Basis

Onderdeel van Belastingmedewerker Lokale Overheden (BMLO)

1e startmoment

10-02-2022

Niveau

MBO niveau

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.