Expert Invordering

Praktijkgericht programma

1e startmoment

10-11-2021

Niveau

HBO niveau

Duur

4 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe loopt het invorderingsproces? Welke wet- en regelgeving komt erbij kijken? En hoe beoordeel je of informatie correct is aangeleverd? In deze opleiding Expert Invordering houd je je bezig met deze en andere vragen. Je leert aanmaningen opmaken, dwangbevelen uitvaardigen en beslag leggen. Doordat je de samenhang tussen verschillende handelingen begrijpt, kun je ook steeds uitleggen hoe je tot je keuzen komt. Met de inzichten die je tijdens deze opleiding opdoet, ontwikkel jij je tot aanspreekpunt op het gebied van inningen.

Jouw resultaat

Je bent een inhoudelijke senior en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je legt verbanden en houdt overzicht.

Doelgroep

Je werkt op de afdeling Inning en je wilt je verder ontwikkelen tot expert invordering.

Aanpak

Tijdens de opleiding Expert Invordering ga je op praktijkgerichte wijze aan de slag met inning en invordering. Je oefent met het opmaken van aanmaningen, het uitvaardigen van dwangbevelen en het verwerken van boekingen in het systeem. Steeds leg je de relatie tussen de regelgeving en de handelingen die je uitvoert. De docenten werken zelf in de invorderingspraktijk. Zij kunnen je dan ook goed helpen de vertaling naar je eigen werksituatie te maken.

Vooropleiding

Je hebt in het verleden de opleiding Belastingmedewerker Lokale Overheid (BMLO) gevolgd of op een andere wijze kennis genomen van basiskennis over heffing en invordering. Is dit niet het geval dan is de opleiding Werken met Heffing en Invordering een vereiste.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Expert Invordering

Praktijkgericht programma

1e startmoment

10-11-2021

Niveau

HBO niveau

Duur

4 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.