HRM en Organisatieontwikkeling

HRM en Organisatieontwikkeling

Als HR-afdeling binnen het openbaar bestuur heb je te maken met veranderingen die hun weerslag hebben op hoe jij je werk doet. Zo zal je je de komende jaren meer en meer moeten opstellen...

Lees meer

Als HR-afdeling binnen het openbaar bestuur heb je te maken met veranderingen die hun weerslag hebben op hoe jij je werk doet. Zo zal je je de komende jaren meer en meer moeten opstellen...

Lees meer

Als HR-afdeling binnen het openbaar bestuur heb je te maken met veranderingen die hun weerslag hebben op hoe jij je werk doet. Zo zal je je de komende jaren meer en meer moeten opstellen...

Lees meer

HRM en Organisatieontwikkeling: 15 opleidingen

Masterprogramma (1) Een Masterprogramma is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van de Masterprogramma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

Masterclass (3) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

HBO Bacheloropleiding (3) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

HBO niveau (6) Onze HBO-programma’s bieden je complete programma’s met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in je eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een goede start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO Bacheloropleiding te volgen.

Training (1) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Post Bachelor (1) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

Als HR-afdeling binnen het openbaar bestuur heb je te maken met veranderingen die hun weerslag hebben op hoe jij je werk doet. Zo zal je je de komende jaren meer en meer moeten opstellen als strategisch partner voor bestuur en management. Verder verzakelijken, flexibel opereren en een proactieve opstelling zijn hierbij de sleutelwoorden. Daarnaast moet je de verbinding kunnen leggen tussen de organisatiestrategie en de HR-strategie, de HR-aanpak kunnen onderbouwen met ‘harde’ gegevens (evidence based) en je ontwikkelen tot een breed inzetbare organisatieadviseur.
 
Van jou, als hoofd P&O, adviseur P&O, medewerker P&O of strategisch adviseur, vragen deze ontwikkelingen om specifieke kennis en vaardigheden. Deze kun je opdoen in een opleiding Human Resources Management en Organisatieontwikkeling van Bestuursacademie Nederland.

Jouw praktijk centraal

Jouw dagelijkse praktijk neemt een centrale plek in in onze opleidingen en trainingen op het gebied van human resources management en organisatieontwikkeling. Wij werken uitsluitend met docenten die hun sporen in het vakgebied ruimschoots verdiend hebben. Daardoor kun je tijdens de bijeenkomsten meteen tot de kern komen. Ook je medecursisten komen uit een vergelijkbare werkomgeving. Hierdoor kunnen jullie elkaar weer inspireren en het maximale uit een opleiding of training van Bestuursacademie Nederland halen.

Incompany en maatwerk

Bij Bestuursacademie Nederland is het ook mogelijk om het lesprogramma specifiek op (medewerkers van) jouw organisatie af te stemmen. Wil je meerdere collega's - op een zelfgekozen locatie - dezelfde opleiding laten volgen? Of wil je in een van onze trainingen een specifiek vraagstuk binnen jouw organisatie aanpakken? We helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Levenlanglerenkrediet (LLLK) – studiefinanciering voor volwassenen

Bij deze erkende opleiding is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen bij de overheid om de studiekosten te financieren.