Zelfbewust en effectief functioneren: hoe doe je dat?

Thema's

Thema's

Zelfbewust en effectief functioneren: hoe doe je dat?

Iedereen heeft op z’n werk weleens te maken gehad met een situatie waarin je graag daadkrachtiger had willen optreden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Niet iedereen beschikt over een grote dosis zelfvertrouwen dat nodig is om in deze situaties zelfbewust en effectief te kunnen functioneren. En als u dan de moed bijeen heeft geraapt, dan kan het zijn dat uw collega’s u onvriendelijk, verlegen of zelfs agressief vinden overkomen. Kortom: hoog tijd om aan uzelf te werken. Maar hoe doe je dat?

Inzicht in kernkwaliteiten
Onze training Zelfbewust en effectief functioneren geeft u inzicht in uw kernkwaliteiten, valkuilen en uw ontwikkelmogelijkheden. Hiermee versterkt u uw zelfbewustzijn en wordt uw “optreden” krachtiger en overtuigender. U leert uzelf te profileren als iemand die voor uw persoonlijke belangen opkomt, zonder daarbij het respect voor de meningen en gevoelens van anderen uit het oog te verliezen!

Ook krijgt u inzicht in de wijze waarop u invloed op anderen uitoefent en hoe u doelgerichter en effectiever kunt communiceren in uw werk. Soms zijn situaties op het werk spannend en kunt u weerstand of conflicten verwachten. In deze training leert u hoe u daarmee kunt omgaan en hoe u negatieve energie kunt ombuigen in de gewenste richting.

Waar en wanneer?
De training gaat van start in Zaltbommel op 3 november. Op onze locatie in Nieuwegein gaat de training op 25 november van start.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de training? Dat kan via deze link. Ook is het mogelijk om geheel vrijblijvend een plek te reserveren. Makkelijk wanneer u bijvoorbeeld nog wacht op toestemming van uw leidinggevende.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons KlantContactCentrum (KCC), tel. 0418 - 682 900 of via de mail info@bestuursacademie.nl.

Thema's

Thema's