Waarom een erkende Bachelor of Master volgen?

Thema's

Thema's

Waarom een erkende Bachelor of Master volgen?

Opleidingen en trainingen zijn er in alle soorten en maten. Maar als u een langdurige investering wilt doen, is een erkende Bachelor of een Master een goed idee. Maar waarom eigenlijk? Wij leggen u uit waarom een erkende opleiding echt van meerwaarde is.

Gegarandeerd van hoge kwaliteit

In de eerste plaats weet u zeker dat uw getuigschrift (diploma) ook echt iets waard is. Een erkende ofwel geaccrediteerde Bachelor of Master voldoet aan alle wettelijke eisen. De overheid geeft daarmee de garantie dat uw opleiding van goede kwaliteit is. Erkende HBO-opleidingen kunt u terugvinden in de zogenaamde CROHO-registers die door DUO worden bijgehouden. Alle Bachelor- en Masteropleidingen die Bestuursacademie Nederland in haar aanbod heeft, zijn goedgekeurd en opgenomen in het CROHO. Zo kiest u altijd voor kwaliteit. 

Vergroot uw kansen op de arbeidsmarkt

Er is een stijgende vraag naar hoogopgeleide professionals. Werkgevers vinden het steeds moeilijker om geschikte kandidaten te vinden om functies te vervullen. Juist een Bachelor- of Masterdiploma geeft u een goede startkwalificatie en laat zien dat u over voldoende kennis en kwaliteiten bezit om een bepaalde functie te vervullen. Bovendien heeft u meer kans op een leidinggevende functie en krijgt u over het algemeen meer betaald. Een Bachelor of Masteropleiding is dan ook een goede investering in uw toekomst.

Voor de lange termijn

Met het volgen van een Bachelor- of Masteropleiding legt u een stevig fundament voor de rest van uw carrière. Onze samenleving verandert door maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Als overheidsprofessional moet u zich daarom blijven ontwikkelen om inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. Met het volgen van een erkende opleiding laat u zien dat u over voldoende ambitie beschikt om ook op de lange termijn inzetbaar te zijn. 

Meer weten?

Heeft u interesse in het volgen van een erkende Bachelor of Master? En wilt u meer weten? Bekijk dan ons opleidingsaanbod of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 – 7 604 850.

Thema's

Thema's