Hoe lopen de hazen?

Thema's

Thema's

Hoe lopen de hazen?

In het politieke-bestuurlijke krachtenveld komen diverse stakeholders op voor hun eigen belangen. Hoe krijgt u grip op politieke gevoeligheden? Hoe gaat u om met politieke spelletjes? En hoe loodst u uw project of plan door de besluitvorming?  
 
Deze vragen vormen de basis voor het vernieuwde spel ‘Hoe lopen de hazen?’ Dit spel zet aan tot nadenken over de politiek-bestuurlijke omgeving waarbinnen u werkzaam bent. U ontwikkelt uw politiek-bestuurlijke sensitiviteit en leert hoe u die het beste kunt inzetten.

Speelt u met ons mee?

Heeft u in uw werk veel te maken met bestuurders, politici of andere ambtenaren? Of bent u werkzaam als beleidsmedewerker, beleidsadviseur of projectleider binnen overheidsorganisaties als gemeenten, waterschappen of provincies? Dan is het spel ‘Hoe lopen de hazen’ een goede manier om de dynamiek van het politiek-bestuurlijk krachtenveld te ervaren.
 
Interesse? Het spel is binnenkort te verkrijgen via onze website. Vast een of meerdere spel(len) reserveren? Stuur een mail naar incompany@bestuursacademie.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Thema's

Thema's