Bepaal je eigen ontwikkelpad en -snelheid

Wil je ooit een volledige HBO Bachelor- of Masteropleiding Bestuurskunde behalen? Dankzij onze Hogeschool-status kun je deze opleidingen nu op een haalbare manier afronden met een erkend getuigschrift van Bestuursacademie Nederland! Na afronding mag je dan ook een erkend getuigschrift van Bestuursacademie Nederland in ontvangst nemen en een officiële HBO Bachelor- of Mastergraad voeren. 

Een volledige HBO Bachelor van drie jaar of een Master van twee jaar volgen is best ingrijpend. Zeker als je daarnaast nog werkt en een druk privéleven hebt. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om je erkende opleiding in stappen te voltooien. Met pauzes tussendoor als het studeren even minder goed uitkomt. Dat komt omdat de HBO Bachelor en Master beide bestaan uit deelprogramma’s, die ook los te volgen zijn. 

Bekijk alle opleidingen

De meerwaarde van stapsgewijs onderwijsBepaal je eigen tempo en ontwikkelpad 

Je kunt bij ons in stappen losse deelprogramma's volgen. Aansluitend op elkaar of met pauzes, precies wat in jouw situatie past, allebei is mogelijk. Bepaal dus zelf wanneer je klaar bent voor de volgende stap in je ontwikkelpad. 

Leer alleen wat je nodig hebt   

Bij ons heb je de flexibiliteit om jouw eigen studieprogramma samen te stellen en leer je alleen wat je echt nodig hebt en wat past bij jouw interesses. Kies hiervoor de deelprogramma's die voor jou van toepassing zijn. 

Beslis later of je wilt doorstuderen  

Maak de keuze om een volledige opleiding te volgen makkelijker door te beginnen met een deelprogramma. Je kunt op een later moment beslissen of je wilt doorstuderen voor het behalen van een erkend getuigschrift en behaal je HBO Bachelor- of Mastergraad! 

 

Doorleren met vrijstellingen 

Heb je al eerder deelprogramma's behaald, dan kun je mogelijk vrijstelling krijgen wanneer je een langere opleiding wil volgen. Bij ons kun je deelprogramma's volgen om zo stapsgewijs tot een waardevol (erkend) diploma te komen.  

Studeren met voordeel

Wij hebben alle financiële regelingen en voordelen in hieronder voor je op een rij gezet.
     
Ontdek alle financiering- en subsidieregelingen

Wil jij ook bouwen aan een waardevol diploma?

Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap! Neem contact op met onze opleidingsadviseurs om te kijken welke HBO-module, deelprogramma of volledige opleiding het beste bij jouw leerbehoeften past. 

Neem contact met ons op