Trainingen voor de Rijksoverheid

Trainingen voor de Rijksoverheid

Wil jij jezelf in korte tijd bijscholen? Of kan je kennis wel een boost gebruiken? In ons uitgebreide aanbod Trainingen voor de Rijksoverheid vind je wat je nodig hebt....

Lees meer

Wil jij jezelf in korte tijd bijscholen? Of kan je kennis wel een boost gebruiken? In ons uitgebreide aanbod Trainingen voor de Rijksoverheid vind je wat je nodig hebt....

Lees meer

Wil jij jezelf in korte tijd bijscholen? Of kan je kennis wel een boost gebruiken? In ons uitgebreide aanbod Trainingen voor de Rijksoverheid vind je wat je nodig hebt....

Lees meer

Trainingen voor de Rijksoverheid: 78 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masterclass (1)

HBO niveau (6)

Training (71)

Wil jij jezelf in korte tijd bijscholen? Of kan je kennis wel een boost gebruiken? In ons uitgebreide aanbod Trainingen voor de Rijksoverheid vind je wat je nodig hebt.
 

Ontwikkel jezelf 

Meer dan 75% van de overheidsprofessionals geeft aan interesse te hebben in een training of opleiding, of volgt er al een. Begrijpelijk, want de wereld van de Rijksoverheid verandert in rap tempo. Zo heb je niet alleen te maken met verandering in beleid en wetten, maar bijvoorbeeld ook met de digitalisering van processen. Met onze trainingen weet je een ding zeker: in korte tijd krijg je niet alleen de kennis, maar ontwikkel je ook de vaardigheden om die kennis meteen toe te passen.
 

Een training helpt je verder

Jouw persoonlijke leertraject staat bij ons altijd voorop! Maar je haalt nog meer uit onze trainingen, omdat je ze volgt met collega’s uit andere overheidsorganisaties. Je ontdekt waar zij tegenaan lopen en hoe zij omgaan met bepaalde processen. Zo leer je van en met elkaar. Bovendien hebben onze trainers veel werkervaring binnen de overheid. Hierdoor kunnen zij je goed helpen bij de praktische vertaling naar je eigen werkomgeving. 
 

Ontdek ons grote en brede trainingsaanbod

Onze trainingen zijn er voor iedereen binnen de Rijksoverheid. Daarom is het aanbod zo uitgebreid en divers. Wil je jouw kennis een boost geven? Ga dan bijvoorbeeld voor een training over de basisbeginselen van bestuur. Liever werken aan de ontwikkeling van je vaardigheden? Dan is een training gericht op je communicatie- en beïnvloedingsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit of projectmatig werken mogelijk iets voor jou. 
 
Klik voor uitgebreide informatie over onze trainingen op de button.
Meer informatie over trainingen
 

Onze top 3 Trainingen voor de Rijksoverheid

Bijblijven op het gebied van beleid of wet- en regelgeving? Of je communicatie- of adviesvaardigheden versterken? Met onze trainingen merk je meteen het verschil in de praktijk. Dit zijn nu de meest gekozen trainingen:
 

Beleid Maken en Beleid Schrijven 

Heb je al enige ervaring met het ontwikkelen van beleid, maar wil je graag nog effectiever beleid maken? En wil je beter worden in het schrijven van heldere beleidsvoorstellen en -adviezen? Dan is Beleid Maken en Beleid Schrijven een praktische training waar je in je werk veel profijt van gaat hebben! 

Algemene Wet Bestuursrecht

Heb je dagelijks te maken met de Algemene wet bestuursrecht (Awb)? En wil je de basisbeginselen van de Awb leren kennen én meteen toepassen in je eigen praktijk? Dan is de training Algemene Wet Bestuursrecht iets voor jou. Hierin leer je ook meer over bezwaar en beroep en ga je aan de slag met het voorbereiden en bekendmaken van besluiten.

Een Bestuurlijke Aanpak van Ondermijning

Weet jij welke instrumenten je kunt inzetten om criminele activiteiten te voorkomen en te bestrijden? En hoe je bijvoorbeeld een effectief beleid opstelt? Je leert het tijdens de training Een Bestuurlijke Aanpak van Ondermijning. Ook bekijk je hoe je integraal en regionaal kunt samenwerken.

 

[H2]
Kunnen we je helpen?
Meer informatie over de praktijkgerichte opzet van onze trainingen vind je hier. Heb je een vraag of wil je een passend opleidingsadvies? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 – 7 604 850 of info@bestuursacademie.nl.