Praktische informatie

Praktische informatie

Over ons

Over Bestuursacademie Nederland

 Wij informeren je hier graag over verschillende praktische zaken die voor jou van belang zijn. 
 

Kleine studiegroepen 

Bestuursacademie Nederland werkt met kleine studiegroepen. Hierdoor is er veel ruimte voor discussie en is er voldoende aandacht voor persoonlijke vraagstukken. Je deelt je ervaringen met je medecursisten. Zo leer je van je docent en van je ­medecursisten en hoor je hoe het er in andere organisaties aan toegaat. Bovendien breid je zo je netwerk uit. Uit alle evaluaties blijkt dat dit door onze studenten enorm wordt gewaardeerd. Boeiend, leerzaam en inspirerend!  
  

Start van de opleiding en lesdata  

Je kunt kiezen uit verschillende startdata. Je vindt hierover al veel informatie bij de beschrijving op de opleidingen. Als je eenmaal bent ingeschreven, zie je in onze online leeromgeving e-Connect de exacte data en tijden van jouw opleiding overzichtelijk weergegeven.  

De dagbijeenkomsten zijn van 10.00 tot 16.00 uur of van 09.30 tot 16.30 uur. De trainingsbijeenkomsten volg je van 09.30 tot 16.30 uur. De avondbijeenkomsten zijn van 19.00 tot 22.00 uur.  
  

Studiematerialen  

Je maakt gebruik van diverse studiematerialen, zoals theorieboeken, readers, PowerPointpresentaties en een online leeromgeving. Bestuursacademie Nederland ontwikkelt en selecteert zelf het meest actuele studiemateriaal voor alle opleidingen. Alles is ontwikkeld door de beste auteurs en uitgevers. Wij kiezen alleen voor toonaangevende literatuur die praktisch bruikbaar is na jouw opleiding. Je ontvangt alle benodigde informatie en studiematerialen ongeveer twee weken voor de start van de opleiding of training. Wat jouw situatie ook is, wij doen altijd ons uiterste best om je goed, volledig en tijdig te informeren.  
  

Opleidingslocaties  

Bestuursacademie Nederland biedt opleidingen en trainingen aan in heel Nederland. In de lesplanning van een opleiding of training kun je zien in welke plaatsen deze te volgen is.

Alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met openbaar of eigen vervoer. Er is dus altijd een opleiding bij jou of je werk in de buurt. Het kan zijn dat specifieke opleidingen niet plaats kunnen vinden op de locatie die jouw eerste voorkeur heeft. In goed overleg zoeken we dan met jou naar het best passende alternatief.  
  

Locatie- en arrangementskosten  

Bestuursacademie Nederland regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee, frisdrank en water. Het dagarrangement is inclusief een uitgebreide lunch. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/ of hotelovernachting voor je verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 26,- (excl. btw) voor het diner en € 120,- (excl. btw) voor de hotel- overnachting. Wil je weten welke kosten van toepassing zijn? Kijk dan in de kostenoverzichten van de diverse opleidingen en trainingen.  
  

Reprorechten en hand-outs  

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).  
  

Een antwoord op al jouw vragen  

Op www.bestuursacademie.nl en via e-Connect vind je al veel informatie. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op. Ons team van adviseurs staat je graag te woord. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur op 035 – 7604 850 en via whatsapp op 06 - 82 909 368 van 10.00 uur tot 16.00 uur.