banner

Opleidingen Projectmanagement

Populaire opleidingen in dit vakgebied

Masterclass Projectmanagement voor Overheid en Non-profit

3 maanden Masterclass

Masteropleiding

Masterclass

HBO niveau

MHBO opleiding

Training

Opleidingen en trainingen

Bij projectmatig werken gaat het erom dat de beoogde doelen binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget behaald worden. Maar een soepel en voorspelbaar verloop van een project is minstens zo belangrijk. In een training of opleiding Projectmanagement van Bestuursacademie Nederland krijgt u de handvatten hiervoor aangereikt.
 
Agile en Scrum winnen momenteel sterk terrein binnen het openbaar bestuur. Geen uitgewerkt langetermijnplan met een paar mijlpalen als basis, maar in flexibele korte blokken tot resultaten komen. Maar ook klassiek projectmanagement komt nog volop voor.
Of u nu projectleider, projectmanager, projectmedewerker, projectassistent of scrummaster bent, bij Bestuursacademie Nederland kunt u terecht voor een training of opleiding Projectmanagement volgens de methode van uw keuze.

Uw praktijk centraal

Uw praktijk staat centraal in onze trainingen en opleidingen Projectmanagement. Onze docenten en trainers komen zelf uit de praktijk en hebben veel kennis van en ervaring op het gebied van projectmanagement. Ze maken voortdurend de koppeling tussen de theorie en uw praktijk. Zo is het rendement van uw training of opleiding optimaal.

Ook maatwerk mogelijk

Onze trainingen en opleidingen Projectmanagement worden regelmatig op verschillende plekken in Nederland verzorgd. Daarnaast kunnen wij op uw verzoek een maatwerktraject verzorgen voor uw organisatie. We stemmen een bestaande training dan volledig af op de opleidingsbehoefte van uw medewerkers of ontwikkelen een volledig op maat gemaakt programma voor u. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren