Ondermijning - E-learning

Introductie in ondermijning

1e startmoment

Februari 2022

Niveau

Training

Duur

1 maand

Studievormen

E-learning

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Criminelen vind je niet alleen in de onderwereld. Ze maken steeds meer gebruik van diensten van de bovenwereld. Hierdoor verdwijnen de grenzen tussen de boven- en onderwereld en raken deze werelden steeds meer met elkaar verweven. Met als gevolg dat criminelen onze samenleving beïnvloeden. Hoe kom je daar als overheidsprofessional mee in aanraking? En met welke wet- en regelgeving moet je daarbij rekening houden? Je leert het in deze compacte training die je via e-learning kunt volgen.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training ben je bekend met het begrip ondermijning. Je weet hoe ondermijning zich kan uiten en wat de oorzaken en gevolgen ervan zijn. Ook ben je bekend met de wet- en regelgeving op het gebied. Je kunt hierdoor ondermijning signaleren en bijdragen aan het voorkomen ervan.

Doelgroep

Je wilt zelfstandig je kennis over ondermijning vergroten om deze vervolgens te gebruiken in je werk. In iedere functie kun je geconfronteerd worden met ondermijning. Deze e-learning is daarom ook geschikt voor iedere medewerker binnen de lokale overheid.

Aanpak

Je volgt deze training volledig op afstand op basis van e-learning. Zo doorloop je de training in je eigen tijd en tempo. Je kunt op elk willekeurig moment starten.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Ondermijning - E-learning

Introductie in ondermijning

1e startmoment

Februari 2022

Niveau

Training

Duur

1 maand

Studievormen

E-learning

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.