Leergang Operationeel Management voor Coördinatoren en Teamleiders

Ontwikkel kerncompetenties van de operationeel manager

1e startmoment

07-02-2022

Niveau

HBO niveau

Duur

6 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Naast je inhoudelijke taken ben je als coördinator ook verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen je team of afdeling. Hoe stimuleer je mensen om het beste uit zichzelf te halen? Welke rol heb je daarin als coördinator en hoe vul je deze in? Wat past het beste bij jou, waarbij voel je je op je gemak? Na het volgen van deze Leergang Operationeel Management voor Coördinatoren en Teamleiders geef je optimaal invulling aan je rol als coördinator of teamleider.

Jouw resultaat

Na deze opleiding weet je hoe je je teamleden het beste kunt begeleiden en aansturen. Je weet waar jouw kracht als leidinggevende ligt en kunt je communicatiestijl aanpassen aan de persoon en situatie. Door je open en onbevooroordeelde houding zorg je voor een prettige en motiverende werksfeer. Daarnaast ken je de P&C-cyclus en de sturingsmomenten die daarmee samenhangen en weet je hoe je je team kunt aansturen om hun werkzaamheden binnen de planning af te ronden.

Doelgroep

Je bent teamleider, eerste medewerker of coördinator en je geeft leiding op operationeel niveau. De Leergang Operationeel Management voor Coördinatoren en Teamleiders wordt gegeven op HBO-niveau.

Aanpak

In deze opleiding verdiep je je in praktische theorieën en krijg je instrumenten in handen om goed om te gaan met de diverse dagelijkse vraagstukken. Naast relevante theorie op het gebied van financiën, HRM en communicatie staat in deze opleiding je leidinggevende rol centraal. Je kijkt onder andere naar je persoonlijke drijfveren. Ook ga je gedurende de opleiding actief aan de slag met de 4 kerncompetenties van de operationele manager: coach, uitvoerder, ondernemer en veranderaar. Je reflecteert op je persoonlijke vaardigheden en krijgt handvatten om in de praktijk effectiever leiding te kunnen geven.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Leergang Operationeel Management voor Coördinatoren en Teamleiders

Ontwikkel kerncompetenties van de operationeel manager

1e startmoment

07-02-2022

Niveau

HBO niveau

Duur

6 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.