Executive Master Public Leadership Program

Versterk je leiderschapsvaardigheden voor complexe publieke vraagstukken

1e startmoment

06-12-2021

Niveau

Executive Master

Duur

6 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe bouw je aan een publieke organisatie waar mensen vertrouwen in hebben? Hoe geef je sturing aan mensen zonder afbreuk te doen aan je visie? En hoe ziet integer leiderschap eruit? Op deze en soortgelijke vragen krijg je antwoord in de Executive Master Public Leadership Program. In dit leiderschapsprogramma haal je het beste uit jezelf en werk je aan het verbeteren van je leiderschapsvaardigheden. Zo groei je uit tot een daadkrachtig en overtuigend leider die bestand is tegen de complexe vraagstukken van deze tijd.

Jouw resultaat

Na afloop heb je de inzichten en handvatten om je publieke organisatie naar een hoger niveau te tillen. Je bent in staat je rol op de juiste wijze in te vullen. Je weet wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Ook ben je je bewust van je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen.

Doelgroep

Je bent een ambitieuze leidinggevende en geeft sturing aan een team in de publieke sector. Je werkt op management- of directieniveau met HBO- of WO-denk- en -werkniveau en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op dit functieniveau. Je bent in staat om je eigen gedrag en houding te analyseren en je onderliggende overtuigingen te achterhalen en hierop te reflecteren.

Aanpak

Tijdens de trainingsdagen ga je aan de slag met je persoonlijke kracht en hoe je dit optimaal inzet in je rol als leidinggevende in een publieke organisatie. Je ontwikkelt hierbij een eigen visie op leiderschap. Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn politieke sensitiviteit, integriteit en leiderschap bij verandering. In deze Executive Master wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt de inhoud optimaal afgestemd op de praktijk en kun je je kennis en vaardigheden direct toepassen binnen je werksituatie.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Executive Master Public Leadership Program

Versterk je leiderschapsvaardigheden voor complexe publieke vraagstukken

1e startmoment

06-12-2021

Niveau

Executive Master

Duur

6 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.