Whitepaper Presenteren

Whitepaper Presenteren

Presentaties. We gaan er vaak met frisse tegenzin naartoe of de verveling slaat al snel toe. Wanneer was u voor het laatst écht geboeid door een presentatie? En voelde u niet de behoefte tussendoor uw berichten te checken op uw smartphone?
 
Een goede presentatie is als een cadeautje voor uw publiek. Wilt u uw toehoorders ook cadeautjes geven? Vraag dan onze whitepaper Presenteren aan.

Whitepaper Aanvragen

Maak uw publiek gretig naar uw presentatie

Een mooi verpakt cadeau laat de ontvanger op het puntje van zijn stoel zitten. Alsof hij het pakje uit de handen van de gever wil grissen. Zo is het in het ideale geval ook met uw presentatie: hij is boeiend en maakt gretig naar de inhoud. In onze whitepaper geven we u tips om dat effect te bereiken bij uw publiek.

Vertel een goed verhaal

Een cadeautje dat op zichzelf niet zo bijzonder is, kan dat wel worden als de gever er een pakkend en passend verhaal bij vertelt. Bij een presentatie is dat niet anders. Verhalen maken concrete zaken abstract, verbinden en roepen emotie op bij uw luisteraars. En, nog belangrijker: uw luisteraars vertellen uw verhaal verder. Maar wat zijn de kenmerken van een goed verhaal? Dat ontdekt u in onze whitepaper.

Begin met het waarom

Misschien heeft u wel eens van de Golden Circle van Simon Sinek gehoord: why, how, what. Heeft u er dan al eens aan gedacht dat u deze ook uitstekend kunt toepassen in een presentatie? In onze whitepaper leggen we uit hoe.

Laat uw publiek meer onthouden

U heeft een prachtige PowerPoint of Prezi gemaakt, maar als u uw toehoorders niet actief bij uw presentatie betrekt, zullen ze er maar 50% van onthouden. Met de juiste aanpak kunt u dit percentage opschroeven naar 75%. Hoe? Dat leest u in onze whitepaper. Staat er binnenkort weer een presentatie op uw programma? Met de tips uit onze whitepaper Presenteren vergroot u de kans dat uw publiek echt geboeid is door uw verhaal. Vraag hem nog vandaag aan!