Whitepaper Overtuigen

Whitepaper Overtuigen

Inspiratie

Inspiratie

Meer succes met overtuigen?

Als je ook in de toekomst succesvol wil zijn als ambtenaar, moet je anderen kunnen overtuigen. Soms omdat je wil dat iemand jouw eigen standpunt overneemt. En soms omdat je anderen van hún standpunt wil afbrengen. Sommige mensen krijgen door hun uitstraling moeiteloos voor elkaar dat anderen meteen aannemen wat ze zeggen. Anderen moeten er iets meer moeite in steken. Gelukkig is overtuigen een techniek die je kunt leren. Met onze gratis whitepaper Overtuigen helpen we je op weg!

Whitepaper Aanvragen

Wapen je tegen valse tactieken

Als je mensen probeert te overtuigen, zullen ze je boodschap soms op allerlei manieren onderuit proberen te halen. In onze whitepaper vind je een schematisch overzicht met de strategieën die iemand kan inzetten om jou van je standpunt af te brengen. Zo ben je voorbereid en kun je aanvallen op je standpunten pareren met scherpe tegenvragen. Verder bespreken we de meest gebruikte argumentatiefouten, ook wel drogredenen genoemd.
 

Leer wat goede argumenten zijn

Slechte, ongeldige argumenten zijn er in overvloed. Gelukkig kun je ze dankzij onze whitepaper vlot ontmaskeren. Maar wat maakt argumenten nu eigenlijk goed? Ook daar gaan we uitgebreid op in. Verder leer je wat het verschil is tussen een beschrijvend argument en een waardeoordeel.
 

8 bewezen overtuigingsstrategieën

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat is niet anders wanneer je iemand wil overtuigen. In onze whitepaper geven we je 8 bewezen strategieën die je kunt inzetten bij het overbrengen van je boodschap. Daarmee vergroot je de kans dat de ander jouw standpunt overneemt.

Wil je ook leren hoe je anderen overtuigt van je gelijk?
Vraag dan onze whitepaper Overtuigen aan en ga vandaag nog aan de slag met de praktische tips!

Whitepaper Aanvragen