Opleidingsgids aanvragen Compleet overzicht van opleidingen en trainingen voor de overheid
 Op MBO, HBO en Master niveau
 Zowel praktijkgericht als erkend/geaccrediteerd
 Locaties door heel Nederland
 Docenten uit de praktijk

Whitepaper Overtuigen

Whitepaper Overtuigen

Meer succes met overtuigen?

Als u ook in de toekomst succesvol wilt zijn als ambtenaar, moet u anderen kunnen overtuigen. Soms omdat u wilt dat iemand uw eigen standpunt overneemt. En soms omdat u anderen wilt afbrengen van hún standpunt. Sommige mensen krijgen door hun uitstraling moeiteloos voor elkaar dat anderen meteen aannemen wat ze zeggen. Anderen moeten er iets meer moeite in steken. Gelukkig is overtuigen een techniek die u kunt leren. Met onze whitepaper Overtuigen helpen we u op weg!

Whitepaper Aanvragen

Wapen u tegen valse tactieken

Als u mensen probeert te overtuigen, zullen ze uw boodschap soms op allerlei manieren onderuit proberen te halen. In onze whitepaper vindt u een schematisch overzicht met de strategieën die iemand kan inzetten om u van uw standpunt af te brengen. Zo bent u voorbereid en kunt u aanvallen op uw standpunt pareren met scherpe tegenvragen. Verder bespreken we de meest gebruikte argumentatiefouten, ook wel drogredenen genoemd.

Leer wat goede argumenten zijn

Slechte, ongeldige argumenten zijn er in overvloed. Gelukkig kunt u ze dankzij onze whitepaper vlot ontmaskeren. Maar wat maakt argumenten nu eigenlijk goed? Ook daar gaan we uitgebreid op in. Verder leert u wat het verschil is tussen een beschrijvend argument en een waardeoordeel.

8 bewezen overtuigingsstrategieën

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat is niet anders wanneer u iemand wilt overtuigen. In onze whitepaper geven we u bewezen 8 strategieën die u kunt inzetten bij het overbrengen van uw boodschap. Daarmee vergroot u de kans dat de ander uw standpunt overneemt.

Wilt u ook leren hoe u anderen overtuigt van uw gelijk?
Vraag dan onze whitepaper Overtuigen aan en ga vandaag nog aan de slag met de praktische tips!