E-Learning: studeren wanneer jij dat wilt

E-Learning: studeren wanneer jij dat wilt

Jouw gezondheid en die van onze medewerkers hebben de allerhoogste prioriteit. Daarom hebben ook wij tijdelijk de deuren van onze leslocaties gesloten om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt kiezen uit 2 varianten: een klassikale opleiding (tijdelijk via de Virtual Classroom) of een opleiding via e-Learning. Over deze laatste variant vertellen we je hieronder meer.
 

Virtual Classroom versus e-Learning

Onze klassikale opleidingen volg je nu in onze Virtual Classroom. Via een live-verbinding geeft de docent les op afstand aan jou en je medestudenten. De lesdagen vinden plaats volgens de vaste planning. Je zit dus op een vast tijdstip ‘in de klas’ en werkt live samen aan opdrachten. Voor onze e-Learningvarianten geldt dat niet. Bij deze opleidingen bepaal je zelf wanneer je de lessen volgt. Dat gebeurt dus niet via een live-verbinding.
 

Start je opleiding via e-Learning

Onze opleidingen via e-Learning bieden je de kans om te studeren in je eigen tempo. Via de online leeromgeving volg je zelfstandig de lessen, maar kun je wel contact houden met je medestudenten en docent, bij wie je altijd terecht kunt voor vragen. Ook vind je binnen deze leeromgeving alles wat je nodig hebt om je studie succesvol af te ronden, zoals studiemateriaal en opdrachten.

Veel e-Learningvarianten gaan deze maand nog van start, dus schrijf je nu snel in! Vind je een opleiding die naar je zin is? Dan kun je onder het tabblad ‘Lesplanning’ zien of er voor deze opleiding ook een e-Learningvariant beschikbaar is.
 

Switchgarantie

Wil je nu graag starten met een opleiding, maar heb je wel een voorkeur voor fysieke klassikale lessen? Wil je daarom graag de overstap maken van online lessen naar klassikale lessen zodra dat weer mogelijk is? Dat kan dankzij onze switchgarantie. Met deze garantie kun je tijdens je opleiding per module gratis switchen naar de klassikale variant. De enige extra kosten die je dan betaalt, zijn de arrangementskosten. Zodra je je voor de e-Learningvariant van een opleiding inschrijft, heb je automatisch recht op de switchgarantie.
 

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 035 - 7 604 850. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.