Migratie voor Ervaren Medewerkers

Onderdeel van MLO Burgerzaken

1e startmoment

{{StartDate}}

Niveau

MBO niveau

Duur

Studievormen

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als ervaren medewerker op een afdeling Burgerzaken verwachten burgers van je dat je hun verzoeken vakkundig en professioneel afhandelt. Dit betekent dat je brede kennis hebt van verschillende onderwerpen waaronder migratie. Deze opleiding gaat dieper in op migratie en alle aspecten die daarbij komen kijken. Aan het einde van de opleiding heb je je verder geprofessionaliseerd op dit gebied.

Jouw resultaat

Na afloop van de opleiding ben je erin geslaagd om je functie binnen de afdeling Burger- of Publiekszaken verder uit te diepen. Je voert de administratieve werkzaamheden zonder enige twijfel uit, nu je meer kennis bezit over de actuele wet- en regelgeving.

Doelgroep

Je werkt al geruime tijd op een afdeling Burger- of Publiekszaken en wilt je verder verdiepen in de verschillende migratieprocessen.

Aanpak

In deze opleiding kun je in korte tijd je kennis over migratie verbreden, opfrissen en actualiseren. We behandelen relevante onderwerpen als de BRP, het personen- en familierecht, het nationaliteitsrecht, de Uitvoeringsprocedures Logisch Ontwerp (LO), het BRP-netwerk en het procesrecht. Aan de hand van zelf ingebrachte casuïstiek ga je onder begeleiding van een ervaren docent met deze onderwerpen aan de slag. Je interpreteert wet- en regelgeving omtrent migratie en leert deze toepassen. Hierdoor kun je aan het einde van de opleiding je kennis en nieuw verworven inzichten direct uitvoeren in je eigen werkomgeving.

Vooropleiding

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring binnen het vakgebied Burgerzaken of je bent in het bezit van het diploma BOBZ. Je hebt minimaal MBO-werk- en -denkniveau.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Migratie voor Ervaren Medewerkers

Onderdeel van MLO Burgerzaken

1e startmoment

{{StartDate}}

Niveau

MBO niveau

Duur

Studievormen

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.