NVVB B7 Migratie

Ontdek wat er komt kijken bij migratie

1e startmoment

03-11-2021

Niveau

Training

Duur

3 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De adresgegevens die de gemeente van haar inwoners heeft vormen de basis voor meerdere andere partijen. Denk aan zorgverzekeraars en de Belastingdienst. Het is dus belangrijk dat de gegevens actueel en betrouwbaar zijn. In deze training leer je hoe je als medewerker Burgerzaken adreswijzigingen verwerkt en adresfraude herkent. Je past de relevante wet- en regelgeving toe en kunt burgers helpen bij vragen.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training ben je bekend met de wet- en regelgeving op het gebied van migratie. Je kunt adreswijzigingen correct beoordelen en verwerken in het systeem. Ook kun je burgers helpen bij hun vragen rondom migratie.

Doelgroep

Je bent medewerker Burgerzaken en je wilt verhuisbewegingen goed kunnen beoordelen en verwerken.

Aanpak

Theorie en praktijk worden afgewisseld in deze training. Wat je leert pas je direct toe in oefeningen met medecursisten. Waar woont iemand? Klopt het adres nog? Hoe controleer je of diegene daar daadwerkelijk woont? En wat moet je als medewerker Burgerzaken regelen bij migratie binnen en buiten de landsgrenzen? Je ontdekt het in deze training en leert er meteen mee werken.

Vooropleiding

Voordat je aan deze training begint raden we je aan eerst de training NVVB B3 Systematiek van Gegevensverwerking te volgen.

Onderdeel van leerlijn

De NVVB B7 Migratie is een onderdeel van de diploma's Verblijf en adres en Basisregistratie personen - Basis en maakt deel uit van het diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB). Het Diplomastelsel Burgerzaken bevat meerdere diploma’s en elk diploma bestaat uit meerdere modules. Vanuit dit programma kun je doorstuderen naar een andere module. Zie NVVB PublieksAcademie voor meer informatie over het diplomastelsel.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

NVVB B7 Migratie

Ontdek wat er komt kijken bij migratie

1e startmoment

03-11-2021

Niveau

Training

Duur

3 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.