NVVB B5 Nederlandse Rechtsfeiten in de BRP

Bekend met de regelgeving en administratieve handelingen

1e startmoment

10-11-2021

Niveau

Training

Duur

4 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als medewerker Burgerzaken houd je je bezig met de verwerking van Nederlandse rechtsfeiten in de BRP op het gebied van geboorte, afstamming, namen, huwelijk en geregistreerd partnerschap. In deze training krijg je de benodigde kennis en vaardigheden om de Nederlandse rechtsfeiten in de BRP te corrigeren en actualiseren.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training ben je bekend met de wet- en regelgeving op het gebied van geboorte-, huwelijk- en overlijdensregistratie en kun je deze op de juiste manier corrigeren en actualiseren binnen de Basisregistratie Personen (BRP).

Doelgroep

Je bent werkzaam bij een afdeling Burgerzaken, Publiekszaken of Gegevensbeheer en wilt je verder ontwikkelen in het verwerken van de verschillende Nederlandse rechtsfeiten in de BRP.

Aanpak

Jouw begrip van de theorie toets je direct in opdrachten en cases. Zo ontdek je direct wat je al beheerst en kun je extra uitleg vragen waar dat nodig is. Jouw docent is zelf ook actief in de praktijk, hij of zij kan je dan ook uitstekend helpen je verder te ontwikkelen.

Onderdeel van leerlijn

De NVVB B5 Nederlandse Rechtsfeiten in de BRP is een onderdeel van het diploma Basisregistratie personen - Basis en maakt deel uit van het diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB). Het Diplomastelsel Burgerzaken bevat meerdere diploma’s en elk diploma bestaat uit meerdere modules. Vanuit dit programma kun je doorstuderen naar een andere module. Zie NVVB PublieksAcademie voor meer informatie over het diplomastelsel.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

NVVB B5 Nederlandse Rechtsfeiten in de BRP

Bekend met de regelgeving en administratieve handelingen

1e startmoment

10-11-2021

Niveau

Training

Duur

4 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.