NVVB B2 Nederlandse Reisdocumenten en Rijbewijzen

Handelingen en procedures voor reisdocumenten en rijbewijzen

1e startmoment

09-11-2021

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Een paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs. Belangrijke middelen in diverse aspecten van ons leven: het afsluiten van contracten, het reizen en het bewijzen van je eigen identiteit als dat nodig is. Maar ook complexe documenten, want ze moeten aan allerlei nationale en internationale regelgeving voldoen. Werk jij met reisdocumenten en rijbewijzen? Dan vormt deze training een waardevolle aanvulling op jouw kennis.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training ben je op de hoogte van de te verrichten handelingen en de geldende procedures rondom Nederlandse reisdocumenten en rijbewijzen.

Doelgroep

Je bent werkzaam als frontofficemedewerker op een afdeling Burger- of Publiekszaken en je wilt meer leren over de regels en procedures rondom Nederlandse reisdocumenten en rijbewijzen.

Aanpak

Tijdens deze training verdiep je je in de verschillende soorten documenten en weet je welk document voor welke doeleinden geschikt is. Je ontdekt hoe je Nederlandse reisdocumenten en rijbewijzen kunt aanvragen en wat je moet doen in geval van vermissing.

Onderdeel van leerlijn

De NVVB B2 Nederlandse Reisdocumenten en Rijbewijzen is een onderdeel van het diploma Basiskennis Burgerzaken en maakt deel uit van het diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB). Het Diplomastelsel Burgerzaken bevat meerdere diploma’s en elk diploma bestaat uit meerdere modules. Vanuit dit programma kun je doorstuderen naar een andere module. Zie NVVB PublieksAcademie voor meer informatie over het diplomastelsel.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

NVVB B2 Nederlandse Reisdocumenten en Rijbewijzen

Handelingen en procedures voor reisdocumenten en rijbewijzen

1e startmoment

09-11-2021

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.