NVVB B10 Adresonderzoek 1

Onderzoek naar de juistheid van adresgegevens

1e startmoment

15-12-2021

Niveau

Training

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het hebben van een correcte administratie is erg belangrijk, ook voor de gemeente. Zo worden bijvoorbeeld toeslagen en zorgmiddelen aan het juiste adres gekoppeld. Als medewerker Burgerzaken ben jij verantwoordelijk voor de juiste vastlegging van onder meer adresgegevens. Maar wat doe je als je onjuistheden vermoedt? En hoe kun je controleren of de bekende gegevens kloppen? Je leert het in deze training.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training kun je een adresonderzoek uitvoeren en op basis van de uitkomsten hier actie op ondernemen.

Doelgroep

Als medewerker Burgerzaken ken je het belang van het hebben van de juiste adresgegevens van burgers. Je wilt daarom leren hoe je een adresonderzoek uitvoert en welke besluiten je hierbij kunt nemen.

Aanpak

Je ontdekt welke vormen van adresfraude er zijn en hoe je deze kunt herkennen en aanpakken. In oefeningen en praktijkcases ga je hier direct mee aan de slag. Aan de hand van feedback van je docent en medecursisten leer je de theorie nog beter toepassen in de praktijk.

Vooropleiding

Voordat je aan deze training begint raden we je aan eerst de training NVVB B7 Migratie te volgen.

Onderdeel van leerlijn

De NVVB B10 Adresonderzoek 1 is een onderdeel van de diploma's Verblijf en adres en Basisregistratie personen - Basis en maakt deel uit van het diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB). Het Diplomastelsel Burgerzaken bevat meerdere diploma’s en elk diploma bestaat uit meerdere modules. Vanuit dit programma kun je doorstuderen naar een andere module. Zie NVVB PublieksAcademie voor meer informatie over het diplomastelsel.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

NVVB B10 Adresonderzoek 1

Onderzoek naar de juistheid van adresgegevens

1e startmoment

15-12-2021

Niveau

Training

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.