Effectief aan de slag met duurzaamheidsvraagstukken

Thema's

Thema's

Effectief aan de slag met duurzaamheidsvraagstukken

De verduurzaming van jouw overheidsorganisatie en de wereld daarbuiten. Hoe pak je dat aan? Dat zoeken wij graag samen met jou uit. Want alleen samen behalen we de duurzame ontwikkelingsdoelen

 

Iedere overheidsprofessional draagt bij aan het behalen van de klimaatdoelen 

De duurzaamheidsambities van deze tijd zijn groot. Vooral de overheidsprofessionals binnen het ruimtelijk domein zijn er maar druk mee. Maar eigenlijk is duurzaamheid een thema voor iedereen. Iedere overheidsprofessional kan een bijdrage leveren aan de energietransitie en het behalen van de klimaatdoelen. Bijvoorbeeld met kleine, simpele handelingen op kantoor. Daarom denken wij graag met overheidsorganisaties mee over hoe zij zich op verschillende manieren kunnen inzetten voor een beter klimaat. 

 

Ontdek in slechts twee dagen hoe jij kunt bijdragen aan duurzaamheid 

Er zijn al een heleboel trainingen over de nieuwste wet- en regelgeving rondom het klimaat. Belangrijk, maar je wilt natuurlijk ook weten wat het nieuwe Klimaatakkoord betekent voor jouw dagelijkse werk. Hoe pas je de wetten en regels toe en stimuleer je duurzaam gedrag? Dat ontdek je in onze tweedaagse training Overheid en Duurzaamheid. Hierin brengen we je op de hoogte van recente veranderingen in regelgeving én leer je hoe je duurzaamheid binnen jouw functie een plek geeft.  

 

Een opleidingstraject op maat voor jouw duurzaamheidsvraagstuk 

Wil je meer de breedte in, zodat je een werkwijze kunt realiseren die past bij jouw volledige organisatie en de samenleving? Als kennispartner gaan we graag met jou en je collega’s in gesprek. Welke ontwikkelkansen rondom duurzaamheid zien jullie binnen en buiten de organisatie? En hoe kun je collega’s, inwoners en bedrijven meenemen in de veranderingen? Op basis van jullie wensen en behoeften stellen we een compleet opleidingstraject op maat samen. Hierin gaan we aan de slag met de vakinhoud en vaardigheden die nodig zijn om jullie duurzaamheidsvraagstukken aan te pakken.  

 

Luister voor interessante ontwikkelingen en tips naar onze Duurzaamheidspodcast  

Wij zijn gestart met een podcastserie over duurzaamheid en opleiden. In deze serie leggen we de pijnpunten rondom het behalen van de klimaatdoelen bij lokale overheden bloot en zoomen we in op hoe jij als overheidsprofessional een haalbare bijdrage kunt leveren aan duurzaamheid. In de korte afleveringen laten we elke keer een andere expert aan het woord. Makkelijk, leuk en interessant om te volgen!  Beluister de Podcast Duurzaamheid en Opleiden.

Meer weten? 

Heb je interesse in een opleidingstraject op maat? Of wil je graag meer informatie over hoe wij je kunnen helpen met jouw duurzaamheidsvraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via incompany@bestuursacademie.nl of 035 – 7 604 860

Thema's

Thema's